Published On: sâm, apr. 16th, 2016

Candidații PMP Dâmbovița, lansați de Traian Băsescu la Târgoviște

Candidații PMP Dâmbovița la alegerile locale din acest an au fost lansați astăzi oficial în prezența președintelui PMP, Traian Băsescu, la Clubul Studenților Târgoviște. La eveniment au participat, alături de conducerea PMP Dâmbovița, PMP național și membrii partidului, simpatizanți, care au venit special pentru a-l asculta pe Traian Băsescu, iar unii dintre ei pentru un autograf sau o fotografie cu fostul președinte al țării.

 Președintele PMP, Traian Băsescu, a vorbit despre oferta electorală a PMP, dar și despre experiența sa în politică, pe care și-a pus-o acum în slujba Partidului Mișcarea Populară.

Am urmărit cu atenție schița de program a domnului viitor primar al municipiului Târgoviște. Sunt convins că fiecare dintre candidați are în portofoliul său un mic program adaptat comunității, dar aș vrea să existe în toate programele respectul profund pentru drepturile și libertățile garantate de Constituția României, cetățenilor României….. Sunt un om politic care și-a câștigat funcțiile prin alegeri, alegeri directe, și ca parlamentar, și ca primar, și ca președinte, dar am putut să câștig pentru că întotdeauna am crezut două lucruri: unul, că sunt cel mai bun, și al doilea lucru a fost că niciodată nu am văzut rostul să intru într-o competiție politică dacă am intrat cu gândul să ies pe locul doi. Ce farmec are să intri cu gândul să ieși pe locul doi?

 

Primvicepreședintele PMP, Cristian Diaconescu, a declarat că județul Dâmbovița merită mai mult și că rămânerea în urmă față de celelalte județe nu se justifică.

Județul Dâmbovița, după părerea mea, merită mult mai mult și dincolo de discursuri, de angajamente, oamenii doresc fapte, mai ales prima instanță, cea a comunităților locale, votul în fața cetățeanului direct trebuie să aducă cuvinte sigur, cuvinte pe care dumneavoastră să considerați că sunt demonetizate: schimbare, modernizare, un nou început ar reprezenta argumente pe care dumneavoastră puteți  să le susțineți probabil mult mai mult decât noi.

DSC_0477 DSC_0508 DSC_0512 DSC_0526

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It