lun. feb. 17th, 2020

Curs Contabilitate în Târgoviște- LOCURI LIMITATE!

Curs Contabilitate în Târgoviște

În luna Septembrie va avea loc deschiderea în Târgovişte pentru o noua sesiune a cursului de Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate), curs ce este acreditat ANC, diplomele fiind recunoscute de Ministerul Muncii , locurile pentru aceastã sesiune fiind extrem de limitate.

Activitatea de contabil este o profesie extrem de solicitatã pe piaţa muncii de azi, atât firmele cât si instituţiile publice având nevoie de serviciile unor specialişti ȋn acest domeniu. Puteţi sã vã specializaţi în aceastã activitate urmând un curs de formare profesionalã acreditat, cum este cel organizat de Profesional New Consult, (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate). Cursul este susţinut de formatori cu experienţã în domeniu, ce cunosc noţiunile practice dar şi legislaţia, elemente, ce trebuie a fi ȋnsuşite de cãtre cei ce doresc sã se iniţieze ȋn domeniu dar şi pentru cei ce doresc sã se specializeze ȋn activitatea de contabil.

Pregãtirea practicã este realizatã cu ajutorul aplicaţiei SAGA, aplicaţie contabilã, foartã uzualã în zilele noastre în cadrul departamentelor de contabilitate sau firmelor de profil din ţarã.

Dacã doriţi sã parcurgeţi cursul de Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate), acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult din Târgovişte la urmãtoarele coordonate :

telefon contact :  0753.336.611, 0784.333.777, 0720.420.330 .

email la adresa : targoviste@profesionalnewconsult.ro.

Sau la sediul firmei din str. Libertăţii, nr.2, clădirea Mondial, etaj 1, Târgovişte 

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Cursul Inspector Resurse Umane (https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/ )

Curs Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã     (https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/)

Curs Responsabil de Mediu ( https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/responsabil-de-mediu/ )

Curs Machiaj https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/)

Curs Coafor ( https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments