Published On: joi, dec. 7th, 2017

Gala Excelenţei Timişorene

Şi în acest sfârşit de an Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local Timișoara s-au gândit să răsplătească efortul celor mai buni la învățătură, cultură sau sport, organizând Gala Excelenţei Timişorene,  eveniment ce a devenit tradiţional.

Gala Excelenţei Timişorene

Astăzi au fost premiaţi toți școlarii ce au obținut media zece, în central atenţiei fiind o elevă din Thailanda, şi o alta nevăzătoare.

Viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu, cel care a înmânat şi premiile, a spus că şi anul acesta se înregistreză un nou record, unde peste  500 elevi şi-au încheiat mediile cu nota zece.

Dacă în anii trecuți erau peste patru sute de elevi, anul acesta numărul lor a crescut cu aproape o sută, mai exact 508.

Gala Excelenţei Timişorene

“Vidu Band”, de la Colegiului Național de Artă „Ion Vidu”, trupă ce are în alcătuire atât  profesori cât și elevi, au făcut deschiderea evenimentului, unde  cel mai tânăr membru al formaţiei este în clasa a treia.

Au primit diplome, cărţi şi insigne de la cei de clasa a cincea până la ultimul an de liceu, de la toate şcolile din oraş.

Karum Kamonchanok din Thailanda, este plecată prin lume de la zece ani  şi în doar trei ani a reușit să vorbească bine  limbă română și să fie premiantă cu media cea mai mare la toate materiile.

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It