Published On: mie, nov. 21st, 2018

Învățământul profesional și tehnic în județul Dâmbovița

În județul Dâmbovița, în anul școlar 2018-2019 sunt cuprinși în forme de învățământ profesional și tehnic peste 10.000 de elevi, care se pregătesc în domenii diverse, pornind de la industrie alimentară și turism până la producție media, protecția mediului, mecanică, electric, electronică-automatizări, economic, comerţ, agricultură, sănătate şi asistenţă pedagogică etc.

Elevii din clasa de învățământ profesional din cadrul Liceului ”Voievodul Mircea” Târgoviște

Cele 21 unități cu învățământ profesional și tehnic şcolarizează elevi în peste 400 de clase, calificările fiind corelate cu cu piața muncii la nivel local, județean sau național.

Pentru că în perioada următoare se realizează fundamentarea proiectul planului de școlarizare sunt așteptate propunerile din partea operatorilor economici care doresc forță de muncă calificată cu privire la numărul de locuri pentru învățământul profesional și tehnic, învățământul profesional, inclusiv cel dual cu perioadă de şcolarizare de trei ani și nivel de calificare 3.

Solicitările de şcolarizare pentru învăţământul profesional şi dual sunt postate pe site-ul: http://www.isj-db.ro/invatamant-profesional-si-tehnic .

Rugăm operatorii economici de pe raza județului Dâmbovița să vină în întâmpinarea unităților de învățământ și să prezinte nevoia reală de forță de muncă pe un termen scurt și mediu, astfel încât pe baza solicitărilor acestora, structura învățământului liceal, profesional și dual să răspundă dinamicii actuale a societății.

Conducerea ISJ Dâmbovița

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It