Published On: joi, nov. 30th, 2017

LUNĂ PLINĂ în Gemeni, 3 decembrie: ”Adevărul arde cumplit sau poate armoniza, vindeca, înălța”

LUNĂ PLINĂ în Gemeni, 3 decembrie. ”Sa nu marturisesti stramb impotriva aproapelui tau” Exodul 20:16

In acest moment, Luna in Gemeni pe gradul 11:40 se afla in opozitie cu Soarele in Sagetator gradul 11:40 , este o Luna stralucitoare, puternica, magica, toate activitatile ajung la momentul culesului. Acuma, ideile ( Gemeni) din trecut sunt luminate in totalitatea lor de un adevar( Sagetator) divin.

 

      O Luna Plina este un aspect de opozitie, un aspect dinamic intre doua energii complementare ce cere de la noi efort, atentie marita pentru a gasi un  echilibru dar acesta poate fi gasit doar daca cautam un numitor comun intre cele doua energii Gemeni si Sagetator. Aerul Gemenilor intretine focul Sagetatorului dar cum focul trebuie tot timpul pazit pentru a nu produce pagube mari, acest aspect de opozitie are nevoie de reconciliere, ajustare, compromisuri. Acuma “  adevarul  “ poate arde cumplit sau poate armoniza, vindeca, inalta.  Cum Luna vorbeste despre suflet, trecut, sentimente, forma, ceea ce ne hraneste sufletul, cu Luna in Gemeni in toata maretia si lumina ei, cuvintele semanate de-a lungul timpului( din iunie 2017) dau roade, fiecare va culege ce a semanat. “Vorba dulce mult aduce “ este manifestarea pozitiva a acestei energii mutabile in timp ce marturia mincinoasa, barfa, falsitatea, tradarea aproapelui, incalca legea lui Dumnezeu exprimata atat de sugestiv prin :“Sa nu marturisesti stramb impotriva aproapelui tau” Exodul 20:16.

            O luna plina pune un accent deosebit pe relatii de tot felul, este timpul unei noi sedinte astrale in care entitatile solare trimit informatii importante catre entitatile lunare si care la randul lor le trimit catre noi.  Soarele in Sagetator cunoaste adevarul tuturor experientelor pamantesti si trimite acest mesaj entitatilor lunare care il traduce pentru noi in fel de fel de vesti, cuvinte, adevaruri, crezuri, care pot destabiliza sau echilibra viata noastra.

Mitul Pandorei este neobisnuit, este o poveste in care curiozitatea aduce tot raul dar la urma este speranta care vindeca totul. Pandora este un simbol al unei cutii in care au fost inchise in siguranta de catre zei, toate necazurile lumii dar si speranta, iar din cauza unei curiozitati necontrolabile, capacul cutiei a fost deschis si toate necazurile s-au abatut asupra oamenilor. In astrologie, asteroidul Pandora vine cu lectii dificile. Expresia ei negativa se manifesta prin controverse, scandaluri, rusine, revelatii socante, secrete murdare dezvaluite, umilire publica. Ori de cate ori Pandora este activa prin aspecte, se deschide o cutie din care ies multe rautati, indiferent de eforturile facute sa se inchida cutia, sa oprim raul, nu se poate face acest lucru, forte dincolo de controlul nostru, tine cutia deschisa. Dar cutia reprezinta omul iar ceea ce este in interiorul cutiei este si in interiorul omului. Fiecare dintre noi este “ o cutie a Pandorei” cu multe daruri de la Zei. Odata deschisa cutia( aici este o metafora), odata facut un rau, odata ce minti, inseli, trisezi, vorbesti de rau pe ceilalti, barfesti( deschizi cutia pandorei) se da drumul la un proces greu de oprit. Cand Pandora este activa, devin si mai evidenta rautatile, vicleniile, minciunile, unii devin oaia neagra a societatii,a familiei. Problema Pandorei este ca ea ridica oglinzi pentru multe lucruri pe care noi le vrem ascunse dar care acuma, vrem nu vrem, sunt vizibile provocand controverse, furii. Exprimarea arhetipului negativ face din multi tapi ispasitori pentru toate relele societatii, chiar si in expresia ei pozitiva, exista adesea un aer de notorietate in jurul valorii unor oameni, un sentiment de intuneric si ceva periculos, ceva controversat, ceva ciudat. Dar printre toate duhurile rele, in cutie mai este si o creatura amabila, Speranta, a carei misiune este de a vindeca ranile provocate de cele rele.

Pandora a fost curioasa si nu a putut rezista tentatiei deschiderii cutiei si astfel relele au zburat iar speranta a ramas in interior. Ea reprezinta curiozitate, consecinte neasteptate dar si speranta, ea te poate arunca brusc pe o cale noua. Psihologic, Pandora pare sa ofere speranta in vremuri devastatoare. Soarele in fuziune cu Pandora in Sagetator transmit Lunii in Gemeni ca trebuie sa ne folosim de darul imens sadit in noi, de speranta care ne poate ridica deasupra greutatilor vietii. Speranta este o forta a vietii ce nu poate fi contestata.

“Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga, si nu obosesc; umbla, si nu ostenesc”.Isaia 40:31

Adriana Tudosa

Citește continuarea pe adriana-astro.com

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It