" /> Nodul Nord in Leu si Nodul Sud in Varsator (9 mai 2017-6 noiembrie 2018)- O noua viziune colectiva | Oficial Media
Published On: Dum, mai 7th, 2017

Nodul Nord in Leu si Nodul Sud in Varsator (9 mai 2017-6 noiembrie 2018)- O noua viziune colectiva

Iisus Hristos a spus: “Fiti curajosi, Eu am invins lumea (lumescul) “.         

NODUL NORD IN LEU SI NODUL SUD IN VARSATOR – 9 MAI 2017, ORA 21:28, ORA ROMANIEI –6 NOIEMBRIE 2018                          

 Unul din marile evenimente ale anului 2017 este intrarea Nodului Nord in Leu si a Nodului Sud in Varsator. Odata la aproximativ 18 luni, nodurile lunare isi schimba semnele alimentand o noua viziune colectiva. In ultimile 18 luni, Nodurile lunare au activat semnele Fecioara –Pesti conducandu-ne intr-o calatorie de purificare materiala si spirituala, incurajandu-ne sa fim organizati, realisti, sa ne respectam planificarile, obligatiile de zi cu zi, sa fim in slujba oamenilor dar sa nu negijam sufletul. Intr-un fel ce nu poate fi descris in cuvinte dar desigur intuitia poate descrie corect situatia, toate modelele distructive, oamenii veninosi, toxici, au fost indepartati de langa noi prin bratul lung al soartei dar asta doar daca am invatat sa iertam, si am intonat din tot sufletul ”si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri”. Timp de 18 luni am participat la o slujba astrala de purificare implinita printr-o impartasanie magica( se poate ca multi sa nu fi participat la aceasta slujba) .

Nodurile Lunare au la baza desfasurarea  Legii Universale: “Noi culegem ce am semanat”.

Nodul Nord in Leu simbolizeaza noile cunostinte, noile achizitii pe care ni le rezerva urmatoarele 18 luni. In general, Nodul Sud este considerat ca un punct slab al  hartii astrologice, caci sectorul ce-l ocupa este, adesea, scena pe care se desfasoara jocul evenimentelor karmice (reglarea datoriilor contractate prin erori comise in alte existente, in trecut) penibile si nestapanite. Nodul Sud in Varsator ne cheama la ordine, ne face sa retraim experiente dificile pana cand acestea sunt perfect intelese si asimilate. Tendinta de a ne baza pe altii, teama de a fi in centrul atentiei si de a ne ridica in picioare pentru a ne apara drepturile, teama de riscuri, dependenta de colegi si comunitate in detrimentul individualitatii noastre, sunt probleme care genereaza stagnare, nu urci deloc pe scara. Trebuie sa evitam capcana “ vai, dar ce zic ceilalti despre mine daca fac asta” , in schimb, trebuie sa punem in lumina forta noastra individuala si creativa fara teama. Ai incredere in tine, asuma-ti riscurile personale, ajuta foarte mult la atingerea unui echilibru interior, pace sufleteasca. Daca Leul era timid, nu mai era regele animalelor, deci, timiditatea trebuie inlocuita cu incredere, curaj.

Cu Nodul Nord in Leu in casa IX, trebuie sa invatam sa vorbim despre noi, auto-promoveaza-te, ia-ti in serios studiile, cunostintele, fa-le cunoscute. Esti pe cont propriu pe podium! O mare lectie care trebuie invatata acum este despre invingerea anxietatii de a vorbi in fata unor grupuri. Trebuie sa invatam, sa promovam propriile abilitati, asta nu inseamna ca uitam de ceilalti, dar acuma, meciul este individual si nu de echipa. Este important sa cultivam adevarul, increderea in divinitate, spontaneitatea, intuitia, abilitatile profetice, constiinta inalta, comunicarea directa, increderea in scanteia divina din noi, sa lasam natura sa fie profesorul nostru. Mare atentie la cuvinte, la ceea ce se afla de fapt in spatele unui cuvant. Acuma, un cuvant poate fi esenta unui roman, poate debloca o situatie, poate aduce in lumina o barfa rau-voitoare, un plan secret, deci, fiti atenti la ceea ce poate fi in spatele unui cuvant. Trebuie lasate in urma dorinta de a ghici ceea ce gandesc altii, indecizia, a spune ceea ce altii vor sa auda, barfa, nerabdarea, increderea in perceptiile celorlalti. Cand urmam calea adevarului, castigam, cand lasam intuitia sa ne conduca, castigam, cand ne respectam si ii respectam pe ceilalti, castigam, cand ne iubim si ii iubim neconditionat pe ceilalti, castigam.

Cei nascuti in intervalele 22 noiembie 1942- 11 mai 1944, 11 iunie 1961-23 decembrie 1962, 13 ianuarie 1980-24 septembrie 1981,21 octombrie 1998-9 aprilie 2000, au Nodul Nord in Leu iar in urmatoarele 18 luni, au o intalnire cu destinul,  vor trai actualizarea unei parti mai mult sau mai putin importante a karmei lor, impotriva careia nu pot face nimic, liberul arbitru este minimalizat. Va puteti intalni cu experiente purtatoare de evolutie, pot aparea incercari, pot aparea ajutoare importante de la ghizi spirituali, o persoana importanta poate aparea in viata voastra  si va poate  oferi un important ajutor spiritual.

Adriana Tudosa

Citeste mai multe pe adriana-astro.com

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos