Published On: vin, mart. 16th, 2018

O iubim pe Simona. Să vedem România reală în așteptarea semifinalei de la Indian Wells

România reală este a lui Eliade și Brâncuși, a lui Prunariu și Ionesco, a lui Hagi și Năstase. Românii sunt Racoviță și Coandă, Nadia și Simona. Simona Halep subliniază numele ”ROMÂNIA” în lume. O iubim pe Simona!

O iubim pe Simona

Românii sunt luptătorii care nu renunță, precum Tibi Ușeriu care astăzi a câștigat cel de-al 3-lea titlu consecutiv al celui mai lung și dificil maraton din lume. S-a cântat imnul României. Și se va cânta și în California. De la Polul nord și până în deșertul Californian, cuvântul ”România” se scrie boldat.

În așteptarea semifinalei de la Indian Wells mă gândeam că putem face exces de dragoste. Iubirea nu a ucis, iubirea nu  a mințit, iubirea naște forță, creează lumină și înseninează inimi. Să o iubim pe Simona pentru că ea este o parte din noi, iar noi respirăm odată cu ea!

Organizatorii turneului WTA de la Indian Wells au anunțat programul semifinalelor, care se vor disputa sâmbătă dimineață. Meciul dintre Simona Halep și Naomi Osaka se va juca după întâlnirea Venus Williams – Daria Kasatkina, cel mai probabil în jurul orei 06:00.

O iubim pe Simona

Simona Halep a făcut o mărturisire de o modestie pe care o poartă doar oamenii cu adevarat capabili și, doar cei care sunt o forță prin ei înșiși, nu prin contexte și anturaj. Este vorba despre o ultimă declarație oferită presei locale, cum că pentru ea, Serena Williams rămâne cea mai bună jucătoare din lume. ”Nu mi se pare normal ca după o pauză în care dai naștere unui copil să îți pierzi locul în ierarhia WTA. Serena trebuia să se întoarcă pe locul 1, acolo de unde a plecat, fiindcă ea nu a încălcat niciun regulament. Autoritățile din tenis ar trebui să ia în calcul acest fenomen.”

Iată încă o dată omul Simona Halep, atitudinea românului brav și corect.

Hai să o vedem câteva secunde dincolo de jocurile oficiale:

Și să nu uităm titlul din 2015 de la Indian Wells:

Și de asemenea să urmărim un stâng volee  ce l-ar face invidios și pe Ronaldo:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos