11/07/2020

PRO ROMÂNIA VA FI ÎNTOTDEAUNA ALĂTURI DE VALEA JIULUI ȘI LOCUITORII EI

Din păcate, am fost pur și simplu cuceriți de nimic. Nimicul. Nimicul ca forță. Și dorința mea, apelul meu este să încercăm pe cât posibil să terminăm cu acest Nimic, să refacem speranța, să refacem încrederea în noi și în viitorul nostru. Din fericire, avem o șansă! Cred că este ultima…

Chiar dacă mai sunt încă două săptămâni până la începerea oficială a campaniei electorale pentru prezidențiale, iată că, o serie de candidați au ieșit în teritoriu să se întâlnească cu alegătorii. Așa se întâmplă și cu candidatul Mircea  Diaconu, care este susținut de formațiunile politice Pro România și ALDE.

În concepţia sa, un preşedinte trebuie să fie coerent cu sine însuşi, iar haina pe care o poartă să fie una care să i se potrivească.
Dacă te îmbraci în altă haină decât a ta, arăţi rău. Orice s-ar întâmpla, haina poate să fie minunată, poate să fie cum vreţi, dar nu o haină străină. Pe un om trebuie să fie haina potrivită lui. Se vede şi pe sigla mea. Încerc să fiu coerent în tot ce fac, iar sigla acestei alianţe se numeşte ” UN OM”.Şi încerc să croşetez în toate felurile cu putinţă, dar chiar sunt un om”, a declarat Mircea Diaconu.


În cazul în care ar ajunge preşedintele României, acesta s-ar axa pe dobândirea unei stări de bine a naţiunii şi a curăţeniei.
“Curăţenia. Sunt obsedat de curăţenie. Nu pot să beau cafea când stau la o masă dacă e o hârtie aruncată, dacă ceva nu e aşezat cum trebuie. O să ziceţi sau o să se creadă că sunt neamţ, nu mă cred neamţ, dar mă cred român de la ţară. Aşa am fost învăţat, pentru că la noi trebuia să fie ordine și disciplină” a mai completat candidatul Mircea Diaconu. Candidatul Alianței UN OM, Mircea Diaconu, poziția 10 pe buletinul de vot pentru alegerile prezidențiale din 10 noiembrie.

Și hunedorenii îl sprijină pe Mircea Diaconu. Chiar dacă a început sesiunea parlamentară, reprezentații hunedorenilor în teritoriu se întîlnesc cu alegatorii și încearcă săi-i convingă că este o alternativă viabilă și de succes.

” Am realizat alinața  ” UN OM”  pe care o susținem cu reprezentanții ALDE pentru președenție și pe candidatul Mircea Diaconu. Sperăm să facem o figură frumoasă, și ne-am dori să întrăm în  turul al doilea,  susținându-ne candidatul, care are o priză foarte bună la public,  pentru că,  în 2014 a câștigat și un fotoliu de europarlamentar independent.

Am început deasemenea o nouă sesiune parlamentară și o să fim alături de toate proiectele  bune care sunt  pentru România și pentru români și încercăm  cu colegii  ca acele proiecte,  și mă refer  aici, la  OUG 114 care a adus destule lucruri proaste pentru țara noastră și pentru români. Sperăm ca astfel de ordonanțe,  să nu mai treacă. ” a ținut să declare deputatul  Sorin Marica.

Valea Jiului este o zonă fierbinte. Acum,  problemele minerilor de la minele neviabile s-au accentuat, investitorii nu prea vin.  Administrațiile locale se află în pragul unor blocaje financiare din cauza fonduruor bugetare insuficiente, iar pensionarii își așteaptă și acum deciziile recalculate și banii aferenți acestora.

”Pro România și președintele Victor Ponta, echipa de specialiști pe care o avem,  va fi întotdeauna alături de Valea Jiului și de locuitorii ei. Sperăm ca în această  toamnă  să și reușim să-l readucem pe Victor Ponta în mijlocul locuitorilor  Văii Jiului, să luăm pulsul la zi  a nevoilor și necesităților  zonei” a concluzionat deputatul hunedorean.

Cetățenii care doresc să se întălnească cu deputatul  Sorin Marica,  o pot face joia, la sediul acestuia din Petroșani, începând cu orele  11.00  în clădirea unde funcționează impozitele și taxele,  la camera 12,etajul I, pe palierul unde se primesc cererile pentru ajutoare de încălzire.

Parlamentarii Pro România vor susține  zilele viitoare, proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin și respingerea ordonanței referitoare la alegerea președinților de consilii județene prin vot uninominal.

 

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share