Published On: joi, feb. 21st, 2019

Samsung Galaxy S10, lansat oficial: preț, specificații și noutăți

Gigantul coreean Samsung a lansat oficial Galaxy S10, ieri pe 20 februarie, la Londra! Acesta este cel mai important model al companiei și vine cu  noutăți cum nu s-au mai văzut până acum.

Funcțiile noi includ un sistem cu cameră cu trei lentile, un ecran de afișare cu găuri, rețea de 5G , o durată mai lungă de viață a bateriei și o memorie RAM imensă! Ar putea fi cel mai bun telefon mobil pus în vânzare vreodată, iar concurența pare să fi pierdut deja bătălia cu coreenii de la Samsung.

Samsung Galaxy S10 are o memorie RAM imensă

Șocant este și că noul model ar putea să coste mai puțin decât modelele precedente! Site-ul Samsung din Statele Unite a pornit înscrierile pentru rezervarea noilor telefoane. Cei interesaţi îşi pot completa numele, prenumele, adresa de e-mail şi codul poştal, pot alege dacă îşi doresc telefonul liber de reţea sau printr-unul dintre cei 5 operatori şi li se garantează livrarea pe 8 martie, în limita stocului. Cei care sunt înscrişi pot astfel să plaseze pre-comenzi înaintea celorlalţi cumpărători şi pot beneficia de o reducere de preţ de până la 550 de dolari printr-un program trade-in.

Preţul acestor dispozitive este un subiect dezbătut pe larg în ultima perioadă, iar acum avem pentru prima dată informaţii despre limita maximă a preţului pentru modelul Galaxy S10+, cel mai performant din gamă, potrivit go4it.ro.

Ce preț va avea Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10+, în versiunea Ceramic Black, cu 12 GB RAM şi 1 TB spaţiu de stocare intern, va ajunge în magazinele din China la preţul de 10.000 yuan. Aceasta va fi ediţia de top a telefonului, care va fi disponibilă exclusiv în variantele „Ceramic”, cealaltă fiind varianta cu carcasă de culoare albă.

Suma de 10.000 yuan este echivalentă cu 1.475 de dolari americani, sau cu 1.300 euro, însă preţurile din China sunt de obicei mai mici decât în alte ţări. Astfel, ne putem aştepta la sume semnificativ mai mari pentru pieţele vestice.

Samsung Galaxy S10, lansat oficial: preț, specificații și noutăți

Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10 Plus – acestea sunt modelele pe care trebuie să le știi pentru anul acesta. Toate au hardware bun, toate au cel mai performant ecran al companiei și vor fi disponibile din 8 martie în România. Avantajul e că dacă le precomanzi, primești Galaxy Buds (căștile wireless ale companiei) fără niciun cost suplimentar.

Cât costă Samsung Galaxy S10e în România

Samsung Galaxy S10e cu dual camera

Samsung Galaxy S10e e o versiune mai accesibilă a aceluiași telefon. Nu are trei camere pe spate, dar ca hardware e deosebit, ceea ce contează, de fapt. Are și preț mai mic și păstrează aceleași trăsături premium ale seriei.

  • Specificații: ecran de 5,8 inci Dynamic AMOLED, 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, cameră duală pe spate, o cameră pentru selfie și baterie de 3.100 mAh
  • Preț Samsung Galaxy S10e în România: 3.500 lei

Cât costă Samsung Galaxy S10 și ce versiuni sunt în România

Samsung Galaxy S10 cu trei camere principale
  • Specificații: ecran de 6,1 inci Dynamic AMOLED, 8 GB de memorie RAM + 128 GB spațiu de stocare sau 8 GB RAM + 512 GB spațiu de stocare, cameră triplă pe spate, baterie de 3.400 mAh
  • Preț Samsung Galaxy S10 în România: 4.300 lei / 5.500 lei a doua versiune

Cât costă Samsung Galaxy S10 Plus (și cea mai scumpă versiune)

Samsung Galaxy S10 Plus are și spate din ceramică în anumite versiuni
  • Specificații: ecran de 6,4 inci Dynamic AMOLED, 8 GB de memorie RAM + 128 GB spațiu de stocare / 8 GB RAM + 512 GB spațiu de stocare (spate alb sau negru din ceramică) / 12 GB RAM  + 1 TB stocare (spate alb sau negru din ceramică), cameră triplă pe spate, cameră duală de selfie, baterie de 4.100 mAh
  • Preț Samsung Galaxy S10 Plus în România: 4.800 lei / 6.000 lei / 7.800 lei
De la stânga la dreapta: Samsung Galaxy S10 Plus, Galaxy S10 și Galaxy S10e

În timp ce Digi Mobil nu listează cel mai scump Samsung Galaxy S10, e disponibil la Orange și Vodafone. La acești doi operatori am avut surpriză să descopăr varianta de 12 GB RAM cu 1 TB de stocare la preț mai mic decât la eMAG. Sigur, e în continuare un preț mare, dar la eMAG e un pic mai sus.

sursa: playtech.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

Info Targoviste Complex


YouTube Oficial Media

Pin It