Published On: mar, mart. 6th, 2018

SCURTCIRCUIT, un film de Cătălin Saizescu la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

Duminică, 4 martie 2018 în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra a avut loc premiera filmului ”Scurtcircuit”, regizat de Cătălin Saizescu. Lungmetrajul ”Scurtcircuit/ Fault Condition” a fost premiat pentru realizări artistice remarcabile la ediţia de anul trecut a Festivalului de Film de la Shanghai.
Inspirat din tragicul eveniment din august 2010 când mai mulţi nou-născuţi au murit în incendiul din salonul de terapie intensivă neonatologie a maternităţii Giuleşti, filmul spune povestea de dragoste a doi adolescenţi, Melania şi Emi, prinşi în vâltoarea catastrofei.
Din distribuţie fac parte și actorii Teatrului Tony Bulandra, Liviu Cheloiu și Ana Maria Carablais, precum și actori colaboratori – Constantin Florescu, Emanuel Bighe, Magda Catone, Nicodim Ungureanu alături de Maruca Băiaşu, Manuel Nicolae, Oana Ştefănescu,  Valentin Popescu, Georgiana Saizescu, Paula Chirilă, Dorel Vişan, Maia Morgestern, Claudiu Bleonţ şi George Ivaşcu, ultimul ocupând de puţină vreme onorantul fotoliu de ministru al Culturii şi Identităţii Naţionale.
 Târgoviștenii prezenți la proiecția filmului au purtat discuții atât cu regizorul Cătălin Saizescu dar și cu actorii teatrului Tony Bulandra prezenți la eveniment.

Tot profitul din biletele vândute în cinematografe va merge către achiziţionarea de incubatoare pentru copiii născuţi prematur. Este o campanie socială iniţiată de ”Scurtcircuit/ Fault Condition”, căreia i s-a alăturat recent şi fosta mare gimnastă Nadia Comăneci.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste