Published On: mie, mai 2nd, 2018

Secretele sunetelor și cum ne vindecă muzica

Secretele sunetelor și cum ne vindecă muzica. Ființele umane au avut întotdeauna o legătură cu sunetul. Sunetele produse de natură, instrumente sau chiar de alte ființe umane au un impact profund asupra noastră.

Corpurile noastre reacționează automat la muzică și intuiția minții noastre captează și muzica. Nu ar trebui să ne surprindă faptul că putem folosi sunetul pentru a ne vindeca mintea și corpul. Aceasta, la rândul său, poate ajuta la atingerea potențialului nostru maxim.

În urma unor experimente s-a dovedit că frecvențele ne pot afecta creierul într-un mod pozitiv sau negativ, unele ajută creierul să se concentreze mai bine în timp ce altele pot provoca chiar disconfort corporal și anxietate.
Aceste experimente de frecvență au fost efectuate pe apă.

Corpurile noastre sunt în mare parte alcătuite din apă, deci nu este deloc surprinzător faptul că ne afectează și pe noi. 432hz și 528hz sunt frecvențele care afectează cel mai mult mintea umană. Funcțiile diferitelor frecvențe sunt enumerate mai jos:

440HZ – Această frecvență nu se găsește în natură și este dăunătoare corpului uman, nu este aliniată cu el și îi afectează negativ creativitatea.

396HZ – Această frecvență poate transforma tristețea în bucurie și înlătură frica.

417HZ – Această frecvență ajută la depășirea experiențelor traumatizante și facilitează schimbarea.

 

528HZ – Această frecvență este deosebit de benefică, deoarece este frecvența naturală a pământului. Acest lucru poate repara ADN-ul și este un aducător de transformări.

638HZ – Această frecvență sporește relațiile prin construirea de comunicare și înțelegere între indivizi.

 

741HZ – Această frecvență îmbunătățește exprimarea de sine și curăță celulele de toxine. Acest lucru transforma viața in una fericită, stabilă și pură.

852 HZ – Această frecvență ajută la debutul intuiției și ne menține într-o ordine spirituală bine echilibrată.

963HZ – Această frecvență “resetează” setările spirituale la “implicit” și este conectată direct la lumină.

528 HZ – Aceasta este o altă frecvență care ajută la repararea ADN și este cunoscută sub numele de “ton miracol”. Este compatibil cu corpul și natura umană. Se știe că este folosit și pentru purificarea apei în experimente.

432HZ – Această frecvență a fost apreciată ca una dintre cele mai consecvente în natură. Frecvențele de 432hz și de 528hz s-au dovedit vindecătoare ale minții, corpului și spiritului.

Aceste frecvențe atrag multă pozitivitate în viețile noastre. Utilizați-le pentru a vă întineri corpul și mintea. Ele vă ajută să trăiți la un nivel înalt, plin de pozitivitate. O idee bună este să dormiți cu o astfel de frecvență în fundal, pentru a vă putea trezi simțindu-vă minunat.

soultravelrules.com

Traducere: Lorena Iordache

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos