" /> Senatorul Adrian Tutuianu: ”Este bine și normal ca activitatea Teatrului Tony Bulandra să continue la cel mai înalt nivel” | Oficial Media
Published On: lun, Apr 10th, 2017

Senatorul Adrian Tutuianu: ”Este bine și normal ca activitatea Teatrului Tony Bulandra să continue la cel mai înalt nivel”

Pe scena Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște a avut loc aseara premiera spectacolului ”Mofturile lui Nenea Iancu” -Texte miniaturale de I.L. Caragiale in regia lui Mihai Constanin Ranin. Iubitori ai artelor au umplut Sala Mare a teatrului pentru a vedea cea mai nouă producție artistică, cea care a redeschis drumul pentru publicul dornic de teatru românesc. Caragiale este binevenit întotdeauna, mai ales că el apare lângă piese de Cehov și Shakespeare, deja consacrate

I-am întâlnit în foaierul teatrului pe senatorul Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița, pe doamna Carmen Holban, deputat PSD și pe doamna Oana Vladucă, deputat PSD, și ne-am bucurat să-i revedem aproape de teatrul târgoviștean, de viața cultural-artistică a celui mai important pilon de cultură din județul nostru, Teatrul Tony Bulandra.

La recepția de după spectacol, l-am rugat pe domnul senator Adrian Țuțuianu să ne ofere câteva cuvinte despre prezența la acest eveniment, despre cum reușeste să gestioneze activitatea din Parlamentul României în același timp cu cea administrativ-politică din județ.

Deși pentru mine înseamnă o muncă în plus, sunt la curent cu tot ce se întâmplă și la Consiliul Județean și la Primăria Târgoviște și am periodic analize cu colegii mei pe toate subiectele care țin de administrație publică locală, inclusiv pe lucrurile care țin de activitățile culturale ale județului Dâmbovița. Am participat cu bucurie la spectacolul din seara aceasta. Am constatat că echipa de la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște este una foarte bună, tânără, ambițioasă și cu rezultate care pot duce la performanțe deosebite. Și cred că este bine și este normal ca activitatea ei să continue la nivelul cel mai înalt.

Pentru cei care nu mai au memoria istorică, Teatrul Tony Bulandra a fost reînființat în anul 2000, de Partidul Social Democrat, și de primarul Iulian Furcoiu, care a fost reprezentantul nostru, după cum Filarmonica din Târgoviște a fost înființată de colegul meu, Gheorghe Ana, și iată că o ducem mai departe. Partidul Social Democrat se regăsește în tot ceea ce a însemnat activitate culturală în județul Dâmbovița.

Legat de zona politică, cred că o măsura înțeleaptă pe care am luat-o a fost aceea de a majora salariile în domeniul instituțiilor de spectacole și de cultură, o majorare de 50% este cea mai mare acordată vreodată, și cred că oamenii din domeniu merită pe deplin o asemenea investiție, și sunt convins că și în noua lege a salarizării unitare instituțiile de spectacol vor avea o grilă corespunzătoare.” ne-a declarat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Întrebat cum vede activitatea managerului general, MC Ranin, senatorul Adrian Țuțuianu ne-a marturisit că este foarte mulțumit de felul în care este condus Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

TOP EDITORIAL

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

OFICIAL MEDIA
Pin It