31/03/2020

Serbările naționale de la Țebea

În complexul muzeal și istoric din Țebea se vor  derula duminică, 8 septembrie,   o serie de manifestări comemorative organizate de Instituția Prefectului județului Hunedoara, Consiliul Județean Hunedoara,  Centru de Cultură și Artă al județului Hunedoara și Primăria comunei Baia de Criș dedicate ”Crăișorului Munților” Avram Iancu 넥서스 다운로드.

Începând cu orele 10.00 va avea loc slujba religioasă susținută de un sobor de preoți și diaconi, în fruntea cărora se vor afla înalte fețe bisericești și Episcopul Gurie, al Devei și Hunedoarei 오라클 sql developer.

După evocarea istorică, va avea loc ceremonialul de depuneri de coroane de flori la mormântul lui Avram Iancu, lângă gorunul lui Horea.

La evenimentul de la Țebea sunt așteptați și ” grei ” din politica românească 증명사진 배경.

Premierul României, Viorica Dăncilă, precum și mai mulți membri ai Guvernului vor veni la sfârșitul acestei săptămâni în județ.  Oficialii vor participa la alegerile din organizația județeană a PSD Hunedoara , dar vor fi prezenți și  la Serbările Naționale Țebea Download Macsteel. Vor mai participa senatori și deputați, liderii mai multor formațiuni politice, primari din județ și din alte zone ale țării,reprezentați ai Jandarmeriei, Poliției, ISU și ai unităților militare, veterani de război și rezerviști, reprezentați ai unor ong-uri, etc 겁쟁이 페달 다운로드.

Spectacolul folcloric la începe la orele 14.30 și la care vor participa Maria Ciobanu,  Nicolae Furdui Iancu împreună cu grupul instrumental ”Crai Nou”, Veta Biriș, Sava Negrean Brudașcu, Mariana și Adriana Anghel, Ionuț Fulea, Grupul Iza din Maramureș, Grupul Voievozii Munților din covasna  și mulți, mulți alții 스케치 업 7 한글.  Va acompania Ansamblul profesionist ”Drăgan Muntean” a Centrului de Cultură și Artă Hunedoara.

Iar cei care doresc să cinstească memoria ”Crăișorului Munților” sunt așteptați de organizatori, cu mult drag,  la marea sărbătoare națională 클로저스 초고속.

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments