Alina Gorghiu la Timişoara

Președintele PNL,  Alina Gorghiu,  aflată la Timișoara propune  facilități pentru studenții ce merg la vot, şi o zi liberă , cea de  12 decembrie,  de după alegeri. În plus cere ca studenților să le fie decontate cheltuielile de transport până în localitatea de domiciliu.

“Vreau să vorbesc despre ziua de 12 Decembrie, ziua de după alegerile parlamentare, când statul ar trebui să acorde o zi liberă pentru studenți. N-ar fi o premieră nici în țara noastră și nici în afară. Este o miză importată pentru clasa politică. Toți vom face eforturile pentru a le garanta oamenilor dreptul la vot, nu așa cum s-a întâmplat la alegerile prezidențiale, iar studenții trebuie să fie prezenți în localitățile de domiciliu pentru a-și putea exercita votul. Este o garanție dată democrației”, a spus Alina Gorghiu.

Președintele PNL spune  că Guvernul ar putea deconta cheltuielile de transport pentru studenții ce decid să plece din centrele universitare către localitățile de domiciliu, pentru a-și exercita votul, deoarece guvernul dispune de banii de decont, însă înainte de toate ar trebui să se aibă în vedere o discuție cu reprezentanții Guvernului României pe această temă

Stejarel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share