Trebuie să avem grijă de noi și de sănătatea noastră! În România, cancerul este a doua boală care lasă atât de multe familii îndurerate, iar obiceiurile nesănătoase sunt rădăcina acestei maladii necruțătoare, a precizat deputat PSD Dâmbovița, Carmen Holban.
Astfel, la data de 4 februarie este marcată Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului un eveniment global care își dorește să atragă atenția asupra necesității de a intensifica și consolida efortul de combatere și control al acestei maladii.
Alături de colegele din organizația PSD Moreni, Carmen Holban s-a întâlnit cu cetățenii din diferite zone ale orașului, unde a împărțit pliante și a vorbit despre prevenția cancerului. Campania se numește ”Noi putem! Eu pot!”.
”Trebuie să înțelegem cât de mult contează stilul nostru de viață în apariția cancerului și, dacă ne gândim la familiile noastre și la cei apropiați nouă, trebuie să acționăm și ne comportăm ca atare.
Astăzi, la Moreni, în cadrul campaniei “Noi Putem! Eu Pot!”, am luat la pas municipiul alături de colegele mele social-democrate pentru a vorbi cu oamenii de aici despre cât de importantă este prevenția și cât de multe lucruri putem face dacă ținem la sănătatea noastră.
Am împărțit peste 600 de materiale informative prin care atragem atenția asupra acestei afecțiuni, dar și pașii pe care trebuie să-i urmăm pentru a preveni apariția cancerului.
Îi felicit pentru organizarea acestei activități pe Iulia Rădulescu, președintele organizației OFSD Moreni, și președintele PSD Moreni, Gabriel Purcaru. Nu trebuie să spunem “Mie nu mi se poate întâmpla!”.
Trebuie să facem totul pentru ca acest lucru să nu devină o realitate și, mai târziu, să regretăm că nu am avut grijă de sănătatea noastră! “Noi Putem! Eu Pot!” Cu toții putem!”, a transmis Carmen Holban pe pagina de facebook.
Se estimează că numărul de îmbolnăviri de cancer în Uniunea Europeană va crește cu 24% până în anul 2035, astfel că această boală gravă va deveni principala cauză de deces. În România, la nivelul anului 2023, cancerul reprezenta a doua cauză de mortalitate după bolile cardiovasculare. Cifrele, publicate în 2023 de Comisia Europeană în raportul „Starea sănătății în UE”, arată nevoia de intervenție rapidă și găsirea unor soluții adecvate.
”Oamenii ar vrea ca binele să li se întâmple, să li se ofere de-a gata, fără ca ei sa facă ceva pentru el. Ori așa ceva nu se poate! Nimic nu se face fără noi, fără participarea noastră. Starea de bine apare abia după ce am experimentat starea de rău. Abia după ce am văzut ce nu ne place, ce ne doare, ce ne face să suferim, abia atunci înțelegem că nu mai vrem și începem să ne căutam binele. Insă binele îl găsim doar în legatura noastră cu creatorul, cu Dumnezeu.” http://oficialmedia.com/de-ce-au-oamenii-nevoie-de-repere/
DACA TI-A PLĂCUT URMĂREȘTE PAGINA NOASTRA!!
EXCLUSIVE BREAKING NEWS
Diana Șoșoacă este scoasă din cursa pentru alegerile prezidențiale. CCR i-a respins candidatura la Președinția României
Piperea: 1500 de lire au primit părinții pentru a-și testa copiii cu vaccinul Moderna
Polițiștii criminaliști au descins din nou la Spitalul Pantelimon. Au fost ridicate toate telefoanele mobile ale medicilor de la ATI
Coșul minim lunar în 2024 pentru o persoană singură depășeste 3800 de lei. O familie cu doi copii plătește aproape 10.000 de lei
Registrul Auto Român are un nou angajat, Chatbotul RAReș care va răspunde la întrebări 24 de ore din 24
Aproape de comă alcoolică șoferul unui autocar a fost prins pe Autostrada București – Pitești de Poliția Găești
LIFE STYLE
Întrebări pe care să le adresezi copilului tău în loc de ”Cum a fost la școală?”
Bărbații amabili și carismatici în public, agresivi si duri cu familia
Când corpul ne vorbește prin durere sau diverse afecțiuni ne trimite mesaje din subconștient
Psiholog: Nu ai o voce şi nu eşti auzită sau văzută pentru că încerci să rămâi ”fetiță bună”
Atracțiile intime fulgerătoare au la bază foarte multe traume
DESTINATII
Peştera Ialomiţei trece la programul de iarnă din 1 octombrie 2024
România și-a stabilit strategia pentru dezvoltarea turismului
30 de elevi premianți ai Școlii Niculești au participat la o tabără de educație turistică montană pe Valea Ialomiței
Operatorul Ana Hotels sancționat cu amendă de 8000 euro
Te ajutam sa faci bagajul!
SANATATE
Cum s-a vindecat de cancer o femeie din Cluj-Napoca. Tratamentul care i-a salvat viața
”Depistează.Tratează.Vindecă. Învinge cancerul de sân, pas cu pas!”
”Împreună putem găsi soluții și promova bune practici, astfel încât bătrânețea să fie frumoasă!”
La sfârșitul anului 2020, existau 7,8 milioane de femei în viață care au fost diagnosticate cu cancer la sân
36% din tinerii cu vârste cuprinse între 13 și 28 de ani au avut simptome de depresie, în anul 2022
Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă
URMARITI OFICIAL MEDIA PE CANALELE NOASTRE
AUTORII OFICIAL MEDIA
De ce ne sperie o VIATA NOUA? - Oana Grigore
Ce mai poti citi
Diana Șoșoacă este scoasă din cursa pentru alegerile prezidențiale. CCR i-a respins candidatura la Președinția României
Omraam: Dacă oamenii sunt mereu nemulțumiți, dezamăgiți, este pentru că au prea multă încredere în achizițiile materiale pentru a-i face fericiți
Piperea: 1500 de lire au primit părinții pentru a-și testa copiii cu vaccinul Moderna