Inaugurarea șantierului pentru construcția viitorului cămin studențesc al Universității de Vest din Timișoara, o investiție a Guvernului României, realizată de compania CONCELEX

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), alături de compania antreprenoare CONCELEX, vă invită să participați la conferința de presă care se va desfășura luni, 3 octombrie, începând de la ora 11, consacrată inaugurării șantierului noii investiții, la adresa din Timișoara, str. Renașterii, nr. 24B.

La conferința de presă va participa rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, reprezentanți ai autorităților locale, ai antreprenorului care va realiza investiția, compania CONCELEX, și ai firmei de proiectare Concrete & Design Solutions, dar și studenți UVT.

Participanții și invitații speciali ai evenimentului de inaugurare vor pregăti o capsulă cu simboluri și un mesaj peste timp, care va fi înglobată în fundația noului cămin studențesc, ca semn al dăinuirii acestui edificiu universitar.

Construcția celui mai mare cămin studențesc din țară, o investiție CNI destinată studenților Universității de Vest din Timișoara, ca parte a campusului UVT, a demarat la începutul acestui an prin semnarea contractului de execuție, având un termen de realizare de 2 ani.

Noul cămin studențesc va avea o capacitate totală de 934 locuri de cazare, valoarea investiției fiind de 138 milioane lei, urmând să fie cel mai mare cămin studențesc din România.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share