Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

NU MAI PUNEȚI VIOLATORII ȘI PEDOCRIMINALII PAZNICI LA ȘCOLI!

În România pedocriminalii sunt trimiși să presteze muncă în folosul comunității în școli, iar copiii de 10-11 ani sunt acuzați că au consimțit acte sexuale cu infractori care au de 4-5 ori vârsta lor.

Peste 4500 de prădători sexuali au primit drept pedeapsă muncă în folosul comunității, conform datelor trimise de Ministerul Justiției. Situația completă, pe ani și județe, aici: https://bit.ly/justiție-complice. Asta în contextul în care recidiva este de 70%, iar 50% dintre pedepse primesc executare cu suspendare. Modul în care o țară luptă împotriva abuzurilor spune extrem de multe despre noi, ca oameni. Ne ascundem în fața acestui „fenomen complex” și discutăm de ani de zile despre legile justiției, dar nu adresăm fenomenele grave care distrug copilăria acestor copii și, mai mult, perpetuează astfel de infracțiuni.  În cazul prădătorilor sexuali, lucrurile sunt simple: nu au ce căuta în preajma copiilor, punct! Trebuie să luptăm cu toate armele și mai ales în instituțiile care trebuie să facă dreptate și să protejeze cetățenii, de la mic la mare. Acestea nu sunt doar niște date, în spatele lor sunt copii și alte persoane care trăiesc cu această traumă, iar noi facem prea puțin pentru a combate acest fenomen.
” Sper să votăm cât mai curând proiectul privind înăsprirea pedepselor pentru infracțiunile de natură sexuală https://oanabizgan.com/modificarea-codului-penal-pedepse-mai-dure-pentru-agresorii-sexuali/
. Lucrez alături de senatoarea Laura-Iuliana Scântei pentru a identifica soluții legislative și pentru cazurile în care instanțele de judecată din România trimit pedocriminalii și violatorii paznici la școli!!!! ” se arată în mesajul deputatei Oana Bizgan. 

 

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share