28/10/2020

PSD Dâmbovița: cu privire la “Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din Județul Dâmbovița”, suntem foarte mirați că membrii PNL știu de existența lui.

Purtătorul de cuvânt PSD Dâmbovița, Costin Cozma aduce în atenția publică atitudinea PNL cu privire la “Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din Județul Dâmbovița în perioada 2014-2020”

“După 4 ani în care au lipsit cu desăvârșire, 4 ani în care parlamentarii PNL și consilierii județeni și locali liberali au dormit pe ei. Sunt 4 ani în care Consiliul Județean Dâmbovița și Parlamentul României au fost instituțiile în care veneau doar pentru a avea motiv să plece de acasă. 4 ani au fost absenți și acum, în preajma alegerilor, îi lovește interesul pentru județul Dâmbovița. Le spunem să stea liniștiți, toată lumea le știe discursul: “Vom face, vom analiza, vom propune etc.”.”


“În ceea ce privește “Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din Județul Dâmbovița în perioada 2014-2020”, în primul rând, suntem foarte mirați că știu de existența lui.

Așa-zisa întâlnire a eminențelor liberale în politicile de investiții pe marginea acestui proiect reprezintă încă o fanfaronadă marcă înregistrată PNL. S-au întâlnit ca să vorbească vorbe despre un proiect care își urmează cursul și care se va semna în timp util.

Cât privește întrebarea legată de o posibilă fraudă, liberalii ar trebui să caute mai aproape, în sânul partidului.
Frapant este însă faptul că, la întâlnirea cu subiectul “Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din Județul Dâmbovița în perioada 2014-2020” , pe care experții PNL Dâmbovița în pierdut timpul au avut-o cu Orban și alți ocupanți de scaune prin ministere, au fost chemați doar primarii PNL dâmbovițeni.” a declarat purtatorul de cuvand PSD Dambovita.

Li se pregătește ceva primarilor PSD? 69 de comune, orașe și municipii dâmbovițene trebuie să se aștepte la un șantaj politic de tipul “Dacă nu ești cu noi, ești împotriva noastră”?

“În acest caz, putem spune, fără de tăgadă, că acum în prag de alegeri, din cauza disperării, liberalii încep să recurgă la un șantaj politic fățiș.
În condițiile în care Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița dă toate asigurările că proiectul respectă pașii necesari implementării lui, orice piedică, din acest moment, poate fi pusă doar de GUVERNUL ROMÂNIEI, PNL și liberalii de prin instituții care au puterea decizională în acest caz.
Folosind cuvinte pe care nu le înțeleg, tip “termen, demers, proiect, interesul dâmbovițenilor”, liberalii încep să vorbească de monitorizarea de proiecte și să le spună dâmbovițenilor și, mai ales, târgoviștenilor că nu s-a întâmplat nimic în județ și în Municipiul Târgoviște.”

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share