07/03/2021

Reprezentanții ALDE, la datorie, în secțiile de votare!

Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre susține că deși nu sunt cunoscute datele exacte ale alegerilor, se știe sigur că în acest an vom avea alegeri locale și parlamentare. La ambele scrutinuri, reprezentanții ALDE vor fi la datorie, în secțiile de votare.

„Vom avea grijă ca procesul de votare să se desfășoare în condiții normale, întrucât, din păcate, normalitatea este tot mai puțin întâlnită în societatea contemporană.

Vom fi atenți nu doar la cetățeni, pe care îi vom îndruma, în cazul în care au nevoie de ajutor sau au nelămuriri, fără a-i influența în vreun fel, cât și la politicienii care vor da târcoale. Ne dorim ca votul să fie cu adevărat democratic! Ne dorim ca cetățenii să își exprime alegerea în mod onest, fără a fi ”îmbrobodiți” cu mici atenții electorale. Ne dorim ca numărarea voturilor să se facă în mod corect, așa cum este NORMAL!”

Acesta a comunicat că membrii ALDE vor fi acolo și „vă promitem că vom veghea asupra normalității!

Vă invităm să veniți la vot!

Vă rugăm să vă exercitați votul democratic și să votați cu mintea și cu sufletul!”

Ionel Petre a menționat că ăltimele luni au reconfirmat faptul că avem nevoie de politicieni serioși, responsabili, asumați și, mai ales, capabili, în funcțiile publice, avem nevoie de oameni care să știe să gestioneze o situație critică, asemenea pandemiei de coronavirus, fără a îngropa economia. Fără a-și bate joc de cetățeni. Este nevoie de oameni care au simțul răspunderii și care să fie dedicați poporului, nu propriilor interese!

„Împreună suntem mai puternici!”

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share