15/04/2021

Şlefuitorii de suflete, o revistă cu suflet pentru suflete

Sala de Consiliul a Primăriei Municipiului Timişoara a fost astăzi gazda lansării primului număr al revistei „Şlefuitorii de suflerte”, editată de Centrul Social de Urgrnţă – Persoane fără adăpost, din Timişoara, revistă coordonată de către directorul centrului , doamna Rodica Cojan.

La lansare pe lângă salariaţi ai centrului şi câţiva asistaţi sociali, au mai fost prezenţi şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu împreună cu viceprimarul Imre Farkaş.

Revista este destinată atât specialiştilor din Asistenţa Socială, cât şi beneficiarilor de servicii sociale.

În paginile revistei se regăsesc atât articole despre programele derulate de Centrul Social, cât şi gândurile , experienţa şi talentul celor care sunt găzduiţi la centru.

„Viaţa unui om este o lungă cursă de obstacole. Fiecare obstacol depăşit este o treaptă spre succes. Chiar şi un eşec e o treaptă spre succes, atâta vreme cât îl considerăm un obstacol temporar. Suntem aici pentru a vă ajuta să depăşiţi aceste momente de criză, pentru a vă ajuta să priviţi viaţa cu alţi ochi”. A spus Rodica Cojan.

În cuprinsul revistei, dacă o răsfoim, găsim şi „Gala Excelenţei în Asistenţă Socială”, Diplomă de Excelenţă”, un Premiu pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale, domnei Rodica Cojan, şi pentru merite deosebite.

„Revista este scrisă cu inimă, fiind o simbioză fericită a gândurilor şi experienţelor personalului şi ale beneficiarilor. Doresc o viaţă lungă revistei „Şlefuitorioi de suflete”, şi salut cu interes aparioţia primului număr2 a spus primarul Nicolae Robu.

„Dacă este să fac  un bilanţ al întregii mele cariere în domeniul asistenţei sociale, consider că cei peste 25 ani petrecuţi în asistenţă socială au însemnat pionierat în domeniu, au însemnat o etapă din viaţa mea binecuvântată, întrucât am avut ocazia să fiu parte activă la construcţia unui sistem instiotuţional care a contat pentru aderarea României la structurile europene”, a mai spus Rodica Cojan

Din paginile primului număr mai spicuim : Cantina Socială; Asistenţa Socială; În căutarea drumului pierdut; Serviciul de Ajutor Maltez Timişoara; Magazinul de donaţii AVE, dar şi multe alte articole interesante

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share