Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Unică și inițiată de voluntari ” Vănătoarea de comori ” a fost un succes

La finele săptămânii cu ajutorului voluntarilor de la  Crucea Roșie Petroșani  s-a derulat  o altă activitate, cuprinsă  în  seria de acțiuni caritabile desfășurat în parteneriat, cu  Primăria și Consiliul local.

Iar prezenta viceprimarului Mariana Ghioc, întărește sprijinul și respectul față de această organizație și cei care și-au dedicat întreaga viață ideii de a salva vieți, de a ajuta oamenii aflați în suferință, edilii locali răspunzând invitației celor de la Crucea  Roșie Petroșani.

”Vănătoarea de comori” așa cum a fost numită acțiunea derulată în Parcul Carol Schereter, a fost unică, deoarece  ne-am străduit să aducem  o serie de activități și surprize pentru toate vârstele” a spus coordonatorul echipei de tineri voluntari, Ana Tucan.

Alături de aceasta au mai fost prezente Felicia Vitan,  voluntari cu competențe  în a oferi lecții de prim- ajutor,  iar atmosfera a fost plină de energie pozitivă și bucurie.

 

 

Toate activitățile planificate au fost bine primite de către toți cei implicați.

Pe lângă distracție și educație, evenimentul  a inclus și o tombolă caritabilă, unde copiii au  câștigat diferite  premii, precum: skateboard, trotinete, role, etc.

 

 

Un cort special a fost amplasat pentru măsurarea tensiunii arteriale,  între orele 13:00-15:00 și  zeci de petroșeneni, de diferite vârste,  au trecut pe acolo, considerănd că este o oportunitate pentru a afla evoluția stării de sănătate a acestora.

Prin atelierele distractive, vânătoarea de comori, biblioteca în aer liber, tombola caritabilă, dar si alte surprize,  iar evenimentul a  promovat  educația, cultura generală, lectura,  și ceea ce este cel mai important, voluntarii s-au învățat pe participanți,  cum se pot  implica în cauzele umanitare.

”A fost o ocazie perfectă pentru oamenii de toate vârstele să se bucure de activități distractive și să contribuie la fapte bune, iar evenimentul a fost un succes.  Suntem extrem de recunoscători pentru toată munca depusă de voluntari, participanți și organizatori.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest eveniment și au făcut  efortul necesar, ca totul să iasă atât de bine. Sperăm că am reușit să oferim o experiență memorabilă și să creăm amintiri frumoase pentru toți cei prezenți:  copii, părinți, bunici.  Mulțumim încă o dată tuturor  și sperăm să ne revedem în  curând și  la alte evenimente pline de bucurie și împlinire!” au conchis organizatorii.

Iar astfel de acţiuni vor mai avea loc şi pe viitor. Este nevoie de mai multă dăruire din partea comunităţii, a implicării oamenilor de afaceri, care, printr-un singur gest, pot aduce fericire şi pe chipul altor semeni de-ai noştri, ce au nevoie de ajutor și pot fi incluși în diferite programe și proiecte,   pe care CRUCEA ROȘIE  le derulează.

 

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share