16/06/2021

Zilelor Educației Ortodoxe

Școala Gimnazială „Sf. Antim Ivireanul” în parteneriat cu Grădinița „Troița”, Universitate de Vest-Facultatea de Educație Fizică și Sport și Asociația Prologos organizează cea de-a V-a ediție a Zilelor Educației Ortodoxe, în perioada 24-27 septembrie 2016. 

Evenimentul se adresează atât copiilor de grădiniță, elevilor de ciclul primar și gimnazial, cât și cadrelor didactice, părinților/bunicilor.

Dorim să vă atragem atenția asupra a trei din acțiunile acestui eveniment:

 Sâmbătă-24 septembrie, între orele 10-13.00, vă invităm la jocuri și activități pentru copii și familie la sediul școlii aflat pe Bd. Liviu Rebreanu nr. 35, Timișoara. Competițiile sportive se vor finaliza cu premierea câștigătorilor și a participanților.  Premiile sunt asigurate de AGROLAND-sponsorul evenimentului.

 Luni-26 septembrie, începând cu orele 15.00, vă invităm la simpozionul cu tema „Tradiție și inovație în școala românească ortodoxă”, ce va avea loc la sediul școlii.

 Marti-27 septembrie, începând cu orele 18.00, vă invităm la conferința “Metehnele lui homo valachicus și vindecarea prin Adevăr. Omagiu Sfântului Antim Ivireanul” susținută de preot profesor Jan Nicolae, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă – Alba Iulia la Aula Magna a Universitatea de Vest din Timișoara.

Vă așteptăm cu drag!

Ioana Popescu – director de promovare  – Şcoala Gimnazială „Sf. Antim Ivireanul„- Timisoara

 

Stejarel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share