Published On: mar, iun. 3rd, 2014

ALLFORDANCE – TARGOVISTEA DANSEAZA

Pentru ca 1 iunie a fost ziua dedicata copiilor, Asociatia Allfordance din Targoviste a fost prezenta cu o manifestare frumoasa si educativa ce a bucurat inimile copiilor dar a adus si un plus de energie targovistenilor.
Muzica si energia acestui grup au atras atentia trecatorilor aflati pe 1 iunie in centrul orasului.

Ionut Racaru, presedintele Asociatiei Allfordance:

Am facut aceasta asociatie pentru a aduce ceva frumos in judet. Ne dorim ca pe viitor sa colaboram si cu oficialitatile locale.
Toti copiii prezenti la eveniment sunt cursanti ai asociatiei. Este singura asociatie din judetul Dambovita care este membra a Federatiei Romane de Dans Sportiv. Ne gasiti miercuri, joi si sambata la Casa Tineretului din Targoviste.
In fiecare saptamana participam la concursurile nationale organizate de federatie. Cursantii nostri au castigat numeroase premii la aceste competitii.

Asociatia organizeaza cursuri de dans sportiv, breakdance, streetdance, popping, tutting, salsa, bachata, dansuri populare organizate si in diverse locatii din judet.

Asadar, Targovistea devine spatiul unde lucrurile frumoase, educative, constructive se simt la ele acasa. Felicitari oamenilor care au astfel de initiative si sutin dezvoltarea sub toate formele ei pentru un viitor frumos.

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It