" /> Energia Cosmică a Solstițiului din 21 iunie 2017 | Oficial Media
Published On: mie, Iun 21st, 2017

Energia Cosmică a Solstițiului din 21 iunie 2017

Solstițiul ne ajută să definim timpul și să intrăm în legătură cu ritmul sacru al Universului. El marchează un punct de tranziție de la o fază energetică la alta și, deoarece aceasta este cea mai lungă zi a anului, mai multă lumină înseamnă mai multă conștiință.

Ați petrecut ultimele 6 luni (de la Solstițiul de iarnă) într-o stare yin, multă întinerire, perfecționare activă și curățare. Acum, este timpul să deschideți și să străluceți lumina voastră!
Vizualizați o sămânță plantată la Solstițiul de iarnă. După procesul de fertilizare, crește într-o floare frumoasă și își deschide petalele. Mergând înainte, onorați plinătatea și bogăția vieții care vă este tangibilă chiar acum. Cu cât mai mult puteți onora acest lucru, cu atât mai mult vă mutați în spațiul inimii voastre, ceea ce vă atrage dorințele pentru voi.
Energia cosmică din jurul Solstițiului și care conduce spre Luna Nouă  deține o energie intensă, aproape ca și cerurile care ne luminează și luminează zone ale vieții noastre care au nevoie de atenția noastră.

Vom fi cu toții chemați să intrăm în potențialul nostru maxim și să începem alinierea cu scopul nostru și calea cea mai înaltă.

Scopul nostru pe acest Pământ este să fim adevărați față de noi înșine și să urmăm chemarea inimilor noastre, deși acest lucru poate părea uneori dificil, cu atât mai mult rămânem încrezători față de cine suntem, cu atât mai ușor această călătorie se va desfășura.

Energia solstițiului ne va face să să ne întâmpinăm în noi și să sărbătorim de ce suntem aici și pentru ce misiune a venit sufletul nostru pe pamant.

Acesta este un timp excelent pentru a vă reevalua viața și pentru a merge după orice tinte, vise sau dorințe care au fost în mintea ta.

A venit și timpul să faceți un salt de credință și să începeți să vă puneți în aplicare planurile. Nu vă fie teamă, timpul pentru a începe este acum.

În emisfera nordică, timpul este perfect pentru a ajunge la ceilalți, pentru a colabora și pentru a vă pune ideile în lume pentru ca ceilalți să vadă.

În emisfera sudică, timpul este perfect pentru brainstorming, pentru a face note și a vă crea creativitatea pentru a veni cu soluții, strategii și idei noi.

Toți am ajuns în punctul în care este timpul să ieșim din zonele noastre de confort, să ne ridicăm și să punem în aplicare planurile. Este timpul să construim visuri mai mari, să avem ambiții mai înalte și să găsim din ce în ce mai multă bucurie.

De fapt, dacă nu știți de unde să începeți cu toată această energie, începeți să vă urmați bucuria și restul va veni de la sine.

Viața este uneori ciudată, dar este util să va amintiți că, în afara tuturor lecțiilor de suflet și a creșterii, suntem pur și simplu aici să ne distrăm.

Dacă nu faceți nimic altceva pentru restul anului, trebuie doar să vă concentrați asupra folosirii energiei cosmice a Solstițiului pentru a aduce cât mai multă bucurie în viața voastră.

 

surse: he-numinous.com, foreverconscious.com

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos