: marți 10 ianuarie 2017

PNL DÂMBOVIȚA, Cezar Preda: ”Îl propun pe domnul Gabriel Grozavu în funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița ”

OFICIAL MEDIA

Astăzi la sediul PNL Dâmbovița a avut loc o conferință de presă susținută de președintele Cezar Preda și Gabriel Grozavu, vicepreședinte PNL și consilier județean. Aceștia au adus în discuție subiectul legat de numirea în funcție a noului președinte, precum și a vicepreședinților Consiliului Județean Dâmbovița. Schimbările au intervenit odată cu plecarea lui Adrian Țuțuianu în funcția de senator și a vicepreședintelui CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în funcția de deputat în Parlamentul României. 

Prin urmare, PSD a făcut deja propunerile în acest sens chiar în ultima sedință extraordinară condusă de Adrian Țuțuianu, la sfârșitul lunii decembrie. Acesta l-a propus pe Alexandru Oprea (vicepreședinte CJ Dâmbovița în prezent) în funcția de președinte iar pe Claudia Gilia și Alin Manole în poziția de vicepreședinți. Citește mai multe detalii AICI.

Partidul Național Liberal Dâmbovița vine la rândul său cu propuneri pe care Cezar Preda și Gabriel Grozavu le-au motivat astăzi în fața presei dâmbovițene.

”Am înțeles că propunerea PSD este actualul vicepreședinte, domnul Oprea. Îi urez domnului Țuțuianu mult succes! Ce-și face omul cu mâna lui, lucru manual se numește! Știți cum este, câștigi alegerile și pierzi partidul. Nu comentăm, pentru că propunera aparține PSD, dar am sugerat consilierilor PNL sa avem și noi propuneri, pentru că așa este corect. Iar propunerile trebuie să aducă mai binele pentru toți primarii nu doar pentru cei PSD. În acest sens îl propun pe domnul Gabriel Grozavu în funcția de președinte al Consiliului Județean Dămbovița si pe domnul Popa Aurelian și Bogdan Marcu în funcțiile de vicepreședinte. Vom vedea din analiza consilierilor județeni ce vor decide până mâine.” a declarat Cezar Preda.

”La alegerile locale din 2016 o treime din populația județului Dâmbovița a votat PNL și trebuie să fie și ea reprezentată. Primarii PNL au fost văduviți căt se poate de ”neelegant” de către conducerea PSD a Consiliului Județean Dâmbovița. Știți că la ultima rectificare bugetară, din 16 localități care nu au primit niciun ban, 15 aveau primari liberali. Vă reamintesc că primarii nu se subordonează președintelui Consiliului Județean.” a punctat, Gabriel Grozavu.

Din 35 de consilierii pe care îi are Consiliul Județean Dâmbovița 22 aparțin PSD iar 13 sunt ai PNL. Potrivit legii, preşedinţii Consiliilor Judeţene vor fi aleşi la fel ca şi vicepreşedinţii şi viceprimarii. Ei vor fi desemnaţi prin vot secret de membrii Consiliului Judeţean, cu majoritate simplă, dintre consilierii aleşi. Dacă pentru alegerea lor va fi nevoie de jumătate plus unu dintre consilieri, revocarea lor din funcție va fi posibilă doar cu majoritate calificată, adică voturile a două treimi din numărul total de consilieri judeţeni.

 

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

INTERNATIONAL PRESS AGENCY

OFICIAL MEDIA

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Noi, Români, chiar dormim somnul morții?!

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Noi, Români, chiar dormim somnul morții?!

Dintr-o paletă de mingi, să ne transformăm într-un agregator de fapte

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Dintr-o paletă de mingi, să ne transformăm într-un agregator de fapte

Victorie mare reușită în inferioritate numerică. S-a apropiat de podium

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Victorie mare reușită în inferioritate numerică. S-a apropiat de podium

CSM Târgovişte a dărâmat campioana. Voleibalistele lui Nesic au jucat senzaţional

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru CSM Târgovişte a dărâmat campioana. Voleibalistele lui Nesic au jucat senzaţional

CCIAT oferă servicii specifice în domeniul standardizării

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru CCIAT oferă servicii specifice în domeniul standardizării

A lua atitudine nu e un act de obrăznicie

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru A lua atitudine nu e un act de obrăznicie

Planetele si zilele saptamanii. Duminica, guvernata de SOARE

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Planetele si zilele saptamanii. Duminica, guvernata de SOARE

Calendarul si evenimentele zilei de 26 martie 2017

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul si evenimentele zilei de 26 martie 2017

Cod GALBEN de vânt puternic și ninsoare, 26 martie

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Cod GALBEN de vânt puternic și ninsoare, 26 martie

Horoscop 26 martie. Racii au nevoie sa abordeze o noua filosofie de viata

26/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop 26 martie. Racii au nevoie sa abordeze o noua filosofie de viata

INTERVIU TACHE FLORESCU- ”Artiștii nu prea au o legătură pământeană foarte clară”

25/03/2017, Comentariile sunt închise pentru INTERVIU TACHE FLORESCU- ”Artiștii nu prea au o legătură pământeană foarte clară”

Chindia Târgovişte este de neînvins în retur! A trecut şi de Dacia Unirea Brăila şi rămâne în cursa pentru promovarea în prima ligă

25/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Chindia Târgovişte este de neînvins în retur! A trecut şi de Dacia Unirea Brăila şi rămâne în cursa pentru promovarea în prima ligă

„Am încredere că nu vor mai rata atât de mult”

25/03/2017, Comentariile sunt închise pentru „Am încredere că nu vor mai rata atât de mult”

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, precizari cu privire la Arhiepiscopia Targoviste

25/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa, precizari cu privire la Arhiepiscopia Targoviste

Calendarul si evenimentele zilei de 25 martie

25/03/2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul si evenimentele zilei de 25 martie

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache

PAGINA ZILEI