Published On: joi, mart. 15th, 2018

Simona Halep a înregistrat la Indian Wells primul mare succes din carieră

Halep a trecut peste o stare de disconfort dar s-a liniștit relativ repede, așa cum a decarat ea însăși. Este normal să fie pozitivă pentru că -să nu uităm- Simona Halep a înregistrat la Indian Wells primul mare succes din carieră.

Indian Wells primul mare succes din carieră

Simona Halep a rămas în cursa pentru cel de-al doilea titlu Indian Wells după ce a învins-o pe Petra Martic 6-4 6-7 (5-7) 6-3 într-un meci de maraton.

Românca a învins-o pe Martic  într-un meci dificil, cu o vreme nefavorabilă, pe un vânt care nu permitea construcția tehnică. Starea emoțională a Simonei a fost una încărcată, dar aceasta a reușit să se echilibreze și să acceadă în semifinale după un joc care a durat două ore și 24 de minute împotriva adversarei croate.

Simona Halep a înregistrat la Indian Wells primul mare succes din carieră

Simona Halep a câştigat aici primul său titlu Premier Mandatory, deci nu trebuie uitat că în deșertul californian, în 2015, a înregistrat primul mare succes din carieră. Sportiva din România, la acea vreme numărul trei mondial, a câştigat turneul WTA de la Indian Wells (California), după ce a învins-o într-o finală foarte disputată pe sârboaica Jelena Jankovic (favorită 18), cu 2-6, 7-5, 6-4.

Ca performanță pentru acest an 2018, de menționat ca nr.1 WTA, a pierdut doar un meci în acest sezon – înfrângerea în fața Carolinei Wozniacki în finala Australian Open.

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It