30/11/2020

”Doar cu buletinul la PARIS”, ASTAZI la Teatrul Tony Bulandra

11235431_1056077237755316_5206536365915302112_n

PENTRU CĂ TEATRUL ESTE O INSTITUȚIE PUBLICĂ DE CULTURĂ ȘI E DE DATORIA LUI SĂ FURNIZEZE SERVICIILE CULTURALE DE CARE ESTE NEVOIE / PENTRU CĂ ÎN MUNICIPIU NU MAI FUNCȚIONEAZĂ NICI UN CINEMATOGRAF / PENTRU CĂ CINEMATOGRAFIA ROMÂNEASCĂ ȘI REUȘITELE EI TREBUIESC PROMOVATE / PENTRU CĂ ÎN REALIZAREA ACESTOR FILME TEATRUL ARE ACTORI IMPLICAȚI, PRIETENI ȘI CUNOSCUȚI / PENTRU CĂ E NEVOIE … ÎN 15 MAI, LA ORELE 17.00 ȘI 19.30, TEATRUL TONY BULANDRA VĂ PREZINTĂ:

“Doar cu buletinul la Paris”– un nou film românesc, o satiră contemporană despre speranțele oamenilor care au crezut că după căderea comunismului va urma o ușoară și frumoasă integrare în Europa…

Regizorul filmelor “Cel mai iubit dintre pământeni”, “Ticăloşii” şi “Cei care plătesc cu viaţa” revine cu o nouă producţie despre România actuală, despre resemnare, speranţă şi haz de necaz. Şerban Marinescu a realizat o satiră la adresa societăţii româneşti, ţesută în jurul unui profesor modest de limba franceză, care toată viaţa a visat să vadă Parisul.
Într-o ţară a respectului pentru valoare, unde politicienii au experienţa vieţii reale, iar pensionarii înţeleg cu adevărat ce s-a câştigat în ’89, într-o ţară în care democraţia este trăită ca în vest, cu poliţia mereu la datorie și în care lozinca “La vremuri noi, tot noi!” nu are fundament “Doar cu buletinul la Paris” vine să demonstreze exact contrariul.

Filmul îi are în distribuţie pe Mircea Diaconu, Dorel Vişan, Răzvan Vasilescu, Cecilia Bârbora, Ioan Sapdaru, Rodica Lazăr, Adrian Titieni, Valentin Popescu, Florin Zamfirescu, Mihaela Sârbu, Nicodim Ungureanu, Nicolae Urs, Florin Petrescu, Toma Cuzin, Costel Caşcaval, Maria Junghietu, Anca Sigartău, Petre Cătălin Fumuru, Tudor Platon, Sorin Gociu, Alexandru Golis şi Gabriel Mușat.

Producătorii filmului sunt Casaro Film, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC) şi al Societăţii Române de Televiziune (SRTv).
Proiecțiile de la Târgoviște vor avea loc Vineri, 15 Mai, de la orele 17:00 și 19:30. Cea de-a doua este proiecția de gală, în prezența regizorului Șerban Marinescu, a actorilor Mircea Diaconu și Cecilia Bârbora, cât și a altor membri ai echipei filmului. Publicul va avea așadar șansa să discute cu Mircea Diaconu despre film și de ce nu, despre cariera sa în ansamblu. Este o ocazie rară și, credem noi, importantă pentru iubitorii târgovișteni ai filmului și teatrului.

Premiera de gală va avea loc pe 22 mai, la Cinema Studio din Bucureşti, de la ora 19.00, în prezenţa echipei filmului. De asemenea, filmul va fi prezentat în cadrul unor evenimente cu proiecţii şi sesiuni de întrebări şi răspunsuri în prezenţa echipei, pe 12 Mai la Cluj-Napoca, 15 Mai la Târgovişte, pe 16 Mai la Râmnicu Vâlcea, pe 17 Mai la Piteşti, pe 19 Mai la Braşov, pe 20, 21 şi 22 mai la Bucureşti, şi pe 29 Mai la Constanţa

Prețul biletelor este de 15 Ron (întreg) și 10 RON (cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari).
Acestea pot fi achiziționate de la casieria Teatrului Tony Bulandra.

REZERVĂRI LA 0245 210046.doar-cu-buletinul-la-paris-2 maxresdefault

Distribuie acest articol Oficial Media
Share