19/04/2021

Dumbrăvița, capitala mierii la mijloc de Februar

Ne mai desparte doar o zi, vineri 14 februarie, pentru că de sâmbătă de la ora 10,00, putem declara comuna Dumbrăvița , pentru prima dată, Capitală a Mierii pentru două zile, pentru prima dată Târgul Apicol, organizat în această localitate.

S-au înscris aproape 40 de producători la prima ediție, cu toate că mai există și alte târguri de miere în cele două zile, de 15 și 16 februarie, unde sunt așteptați cât mai mulți degustători, dar și cumpărători.

Locația este Sala Polivalentă din localitate, de lângă primărie și poliție fiind asigurat transport gratuit până la locul de organizare.

Vor avea loc sesiuni științifice, prezentate de specialiști din țară și străinătate (Serbia și Ungaria), ăe standuri în afară de mai multe sortimente de miere se vor găsi și produse pe bază de miere, chiar cosmetice, dar și ceară de albine, tinctură de propolis, dar și ceară de albine, dar și utilaje pentru producerea mierii.

Fiind la prima sa ediție, se dorește ca Târgul Apicultorilor Bănățeni de la Dumbrăvița să intre în rândul degustătorilor și cumpărătorilor de produse apicole, an de an, adică de la o ediție la alta să crească atât numărul expozanților , cât și al cumpărătorilor.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share