23/04/2021

Florin Vasile Govor, unul dintre cei mai cunoscuți vulcăneni, a făcut astăzi o doație importantă pentru spitalul vulcănean. Cu ajutorul unor prieteni a reușit să achiziționeze un analizor pentru COVID 19  și 500 de teste gratuite.  Această donație este binevenită, mai ales că, spitalul vulcănean este spital suport și are în subordine  și  singura secție de infecțioase din Valea Jiului.

”Am reușit să aduc la Spitalul Municipal Vulcan un analizor pentru COVID-19 împreună cu 500 de teste gratuite. Analizorul se va putea folosi și pentru alte tipuri de teste, teste care la acest moment, nu se pot face la Vulcan. Le mulțumesc pe această cale și prietenilor mei Călin Pop și Buzetelu Claudiu pentru susținerea acordată.
De asemenea, cadrele medicale din Vulcan sunt cu o „fărâmă” mai protejate prin bunăvoința unor oameni cu suflet mare,  care au donat viziere făcute cu dragoste și cu inima alături de eroii din prima linie. Am avut onoarea să predau personal aceste viziere. Fiecare generație este marcată de câte un eveniment memorabil: războaie, dezastre naturale, pandemii. Unii sunt mai „norocosi” si prind mai multe. Nu am scăpat nici noi. Suntem actori pe scena pandemiei de COVID -19. Aceste evenimente, scot ce e mai bun din oameni: iubirea de semeni, generozitatea, altruismul iar acest lucru se poate vedea prin donarea de alimente, echipamente medicale sau prin voluntariat.
Vă mulțumim, oameni frumoși” a ținut să declare Florin Vasile Govor.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share