22/10/2020

FLORIN OANCEA: Rezultatul testelor: NEGATIV! Am sperat, ne-am rugat şi am învins!

Florin Oancea, primarul municipiului Deva, ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, atât el cât și fiica acestuia, Laura, după ce acesta participase la o ședință s PNL, ambii internați la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, au trecut cu bine de primul test, acesta fiind confirmat NEGATIV. Urmează să li se facă și al doilea test, după care se pot întoarce acasă.

Florin Oancea a postat pe Facebook un mesaj pentru deveni şi le-a transmis că acum vede diferit viaţa. „După cele mai lungi zile din viaţa mea şi a Laurei a venit şi vestea cea mare. Rezultatul testelor: NEGATIV! Am sperat, ne-am rugat şi am învins! Acum vedem cu totul diferit viaţa, cu mult mai multă înţelegere şi aceasta este partea cea bună a acestei nefericite experienţe. Nu vă pierdeţi speranţa, prieteni! Împreună, cu credinţă şi bunătate, vom trece peste toate încercările vieţii! Vă îmbrăţişăm!”, a scris Oancea pe Facebook, unde a postat şi o fotografie cu el şi fiica sa din spital.

Dacă și rezultatele celui de al doilea test vor fi negative, primarul din Deva şi fiica sa vor fi declaraţi vindecaţi şi vor putea fi externaţi, dar vor trebui să rămână izolaţi la domiciliu încă 14 zile, însă peste 12 vor fi din nou testaţi. Dacă şi atunci testul va fi NEGATIV, cei doi se vor putea întoarce în comunitate.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share