09/05/2021

Management nou la Spitalul Judeean de Urgență din Deva

Consiliul Județean Hunedoara a numit echipa de management a celei mai importante unități sanitare din județ, potrivit hotărârii Parlamentului României pentru încuviințarea Stării de alertă și a măsurilor instituite prin H.G. nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În acest context, luni, 25 mai 2020, președintele Consiliului Județean (CJ) Hunedoara a semnat dispozițiile de eliberare din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență din Deva a doamnei dr. Bianca Glodean, respectiv din funcția de director medical a domnului dr. Marius Vasile Blendea. Pentru asigurarea unui management eficient al Spitalului Județean de Urgență din Deva, președintele CJ Hunedoara a semnat dispoziția de numire în funcția de manager interimar a domnului dr. Emil Stoica Mariș. Tot prin dispoziție a fost numit și directorul medical interimar, în persoana domnului dr. Lucian Ștefan Miron. Conducerea CJ Hunedoara își exprimă încrederea că noua echipă de conducere va asigura un management sănătos la SJU Deva și își reafirmă sprijinul pentru întregul personal medical.

Din luna martie, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva şi-a schimbat de mai multe ori conducerea, atât prefectul judeţului Hunedoara, cât şi reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi ai Consiliului Judeţean Hunedoara implicându-se în numirea managerilor şi a directorilor medicali. De la începutul lunii aprilie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, care devenise un focar de Covid 19, a avut o conducere formată din medici militari, care a reuşit să înlăture, cel puţin pe durata activităţii acestora, haosul din unitatea medicală.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share