Monoliții – obiectele misterioase apărute în mai multe locuri din lume

Mai mulți monoliți, apăruți  ca din senin, din  pământ, fără a se știi proveniența lor, se află în atenția oamenilor de știință. 

Un astfel de monolit a apărut acum și la Vadu. Nimeni nu știe cine și când a amplasat acolo misterioasa structură metalică.Obiectul, de 3 metri înălțime, este îngropat în nisip până la adâncimea de aproximativ 60 de centimetri. Autoritățile locale cred că acesta va dispărea în scurt timp, așa cum s-a întâmplat și în alte situații.

Un alt monolit a apărut în Olanda și spre deosebire de monoliţii localizaţi în alte părţi ale lumii, materialul din care este fabricat cel găsit în Olanda nu este lucios, ci mat. Mass-media locale speculează că este vorba de o stratagemă publicitară pentru Anul Nou.

Descoperirea din Olanda survine după ce au fost găsiţi alţi trei monoliţi similari, care au fost comparaţi cu cel care apare în filmul SF din 1968 al regizorului Stanley Kubrick „2001: O Odisee spaţială” în care este vorba de apariţia unui monolit negru de origine extraterestră.

Primul monolit metalic a fost descoperit la mijlocul lunii noiembrie de un elicopter într-o zonă îndepărtată şi deşertică din statul american Utah.

A fost îndepărtat la sfârşitul aceleiaşi săptămâni, potrivit presei locale, de către un grup de activişti de mediu având în vedere că sute de oameni au venit în acele zile pentru a vedea structura metalică. Un al doilea monolit cu bază triunghiulară a fost găsit la sfârşitul lunii noiembrie pe dealul Bâtca Doamnei din judeţul Neamţ, însă a dispărut ulterior, fără să se ştie cine l-a luat. Cel mai recent monolit metalic a fost localizat săptămâna trecută pe un traseu montan de pe coasta centrală a Californiei şi a dispărut în ziua următoare.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share