28/10/2020

Straja în topul destinațiilor turistice

Şi în weekendul trecut, staţiunea Straja a fremătat de miile de turişti veniţi să-şi petreacă timpul liber,  în una dintre cele mai căutate staţiuni montane, unde se pot practica cu succes sporturile de iarnă. Ca de obicei,  Straja a fost din nou în top trei cele mai căutate stațiuni, deoarece starea pârtiilor a fost una excelentă, a mai și nins și toate, coroborate, au dus la distracție și voiebună. Soarele i-a încălzit și la propriu și la figurat și cei mai îndrăzneți, au făcut plajă la bistul gol.

Iar Asociaţia Pro Straja şi Comexim  R au organizat din nou Festivalul Oamenilor de Zăpadă.

Fiecare dintre participanţi s-au întrecut în imaginaţie şi cu măiestrie şi după ore bune de muncă au reuşit să creeze adevărate opere de artă, care au fost apreciate şi lăudate de membrii juriului. Personaje precum: Tibi Ușeriu, Doi Îndrăgostiți, Gigel Hornaru- Autorizat ISU, Omul de Zăpadă, schiori în fel și fel de poziții, Străjerii, etc.

Toți participanții au fost premiați de către organizatori.

Este demn de remarcat că toţi copiii înscrişi în concurs au primit din partea organizatorilor premii şi dulciuri. „Nu ne-am aşteptat să ne fie aşa de greu să desemnăm căştigătorii. Am încercat să fim cât mai obiectivi şi dacă am greşit vă rog să ne iertaţi. A fost o zi reuşită. Am avut zăpadă din belşug şi foarte mulţi concurenţi, turişti, pârtiile au fost pline şi s-a realizat o atmosferă în care numitorul comun a fost veselia. Săptămana viitoare  vom avea Cupa Comexim, unde aşteptăm concurenţi din toată ţara şi apoi o altă competiţie tradiţională, Cupa Veteranilor. Pot să spun că suntem mulţumiţi că staţiunea noastră a devenit un reper pentru iubitorii sporturilor de iarnă şi că putem să le oferim tot ceea ce-şi doresc: pârtii bune, condiţii de petrecere a timpului liber, distracţie şi veselie”a ţinut să declare Emil Părău.

Iar la finele acestei săptămâni, un nou eveniment sportiv va avea loc în stațiune CUPA COMEXIM.

Categorii de vârstă înscrise în concurs sunt: 3-6 ani (2017-2014); 7-8 ani (2013-2012); 9-11 ani (2011-2009); 12-15 ani (2008-2005); 16-19 ani (2004-2001);20-35 ani (2000-1985) și peste 36 ani.
Înscrierile se fac în ziua concursului, la Terasa Montana, între orele 09:00 şi 10:45.

La orele 11:00 se va da  startul competiției.”Cupa Comexim, care a devenit o tradiție în stațiunea noastră,  se va desfăşura pe categorii de vârste şi ne aşteptăm ca să participe la aceasta concurenţi din toată țara, care s-au obişnuit deja cu acest eveniment,  care se organizează în staţiunea noastră. Vremea se anunță  excelentă, și vom avea premii, distracție și voie bună  pentru toată lumea ” a spus și primarul Lucian Resmeriță.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share