28/01/2021

TOTALVIEW HEALTH SRL angajeaza 4 Mediatori Sanitari in Targoviste

5locuri-de-muncaTOTALVIEW HEALTH SRL este o intreprindere sociala nou infiintata in orasul Targoviste, in cadrul proiectului POSDRU/168/6.1/S/146412 “Dezvoltarea economiei sociale prin crearea de puncte de asistare medico-sociale”.

Contractul de munca va fi in regim full time (8 ore pe zi), pe termen determinat, cu posibilitate de prelungire.

Persoanele selectate vor participa, inainte de angajare, la un curs de dezvoltare a competentelor TIC si la un curs de calificare de Mediatori Sanitari. Costul cursului este acoperit din proiectul “Dezvoltarea economiei sociale prin crearea de puncte de asistare medico-sociale” si nu presupune nicio contributie financiara din partea viitorului angajat.

Nu este necesara experienta, insa au prioritate la angajare femeile care provin din familii monoparentale (femei vaduve sau divortate care isi cresc singure copiii), familii care au mai mult de doi copii in intretinere si femei in situatii de risc (dezavantaje socio-profesionale-fara calificari sau cu calificari redundante) care sunt domiciliate pe raza judetului Dambovita.

 

Mediatori Sanitari
Cerintele postului:
Motivatia de a participa la activitati si de a fi angajat/a intr-o structura de economie sociala;
Orientare catre clienti, amabilitate;
Responsabilitate, implicare si seriozitate;
Rezistenta la stres;
Flexibilitate si perseverenta;
Spirit de echipa si adaptabilitate.

Candidatul ideal:
Minimum studii medii finalizate;
Abilitati de comunicare;
Abilitati de lucru pe calculator (navigare pe internet, e-mail, retele socializare, pachetul Microsoft Office).

Persoanele interesate sunt rugate sa depuna Currriculum Vitae in format EuroPass, in limba romana, pana la data de 30 mai 2015, la adresa de e-mail totalviewhealth@yahoo.com. Tel.0732 222 328 . Pentru interviu, vor fi contactate doar persoanele al caror Currriculum Vitae a fost selectat. Nu vor fi luate in considerare candidaturile care nu vor indeplini conditiile solicitate in specificatiile postului.

 

Persoana de contact:
Gheboianu Cristina

Distribuie acest articol Oficial Media
Share