: luni 12 ianuarie 2015

Sanctiuni „in cascada” pentru conducatorii auto

amendaLa data de 11 ianuarie a.c., efectivele poliţiei rutiere, în colaborare cu structurile de ordine publică, au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, salvarea de vieţi, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului rutier.

Poliţiştii au fost prezenţi în stradă, folosind aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în „cascadă”, în vederea depistării şi tragerii la răspundere a şoferilor care încalcă regulile rutiere, îndeosebi a celor care circulă cu viteză excesivă.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 180 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la circa 24 000 de lei.

121 de şoferi au fost amendaţi pentru încălcarea regimului legal de viteză şi 21 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

În atenţia poliţiştilor au fost şi căruţaşii şi bicicliştii, 8 dintre aceştia fiind sancţionaţi pentru abaterile comise.

Totodată, au fost reţinute 5 permise de conducere, din care 3 pentru exces de viteză şi 1 pentru conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeste si ...

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA
Babel Fast

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

STIL DE VIATA

Etichete

Related Post