04/04/2020

Consiliul Județean asfaltează drumul dintre Săcălaz și Dudeștii Noi, conturând astfel minicentura de vest a Timișoarei

Consiliul Județean Timiş, asfaltează drumul de legătură între Săcălaz și DN6, o zonă care nu este în prezent acoperită de centura de ocolire a Timișoarei 가을 아침 다운로드. Investiția face parte din strategia CJ Timiș de a lega comunele din jurul municipiului prin drumuri județene, o minicentură care să degreveze orașul de traficul de tranzit 포켓몬스터 한글판. Între Dudeștii Noi și Sânandrei, precum și între Sânmihaiu Român și Săcălaz există deja drumuri județene asfaltate, noua investiție creând astfel o legătură între patru comune și DN7 PowerDirector 16 free. Trebuie menționat de asemenea că CJ Timiș are în lucru și documentația pentru lărgirea la patru benzi a șoselei dintre Sânandrei și Calea Aradului Download Texas Hold'em Games.

Șoseaua propusă spre asfaltare are 5 km și este în prezent din pământ. Investiția se ridică la 13 milioane lei, cu tot cu TVA. Consiliul Județean va asigura o cofinanțare de aproape 6 milioane de lei, restul de bani provenind din PNDL frutiger 다운로드.

„În perioada imediat următoare, scoatem proiectarea și execuția la licitație. Lucrarea este cu atât mai importantă în contextul în care lucrăm și la documentația pentru legătura dintre Șag și Sânmihaiu Român Download The Room 2. Când vom finaliza aceste două drumuri, vom avea un inel complet în jurul Timișoarei, format din drumuri județene pe parte de vest și centura ocolitoare la nivel de drum național în rest catia v5r20 다운로드. Asta, în condițiile în care lucrările la Centura de Sud trebuie să înceapă și ele în curând. Chiar și până la realizarea legăturii dintre Șag și Sânmihai, ‹‹inelul›› se va închide prin Utvin”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra mastercam 2019 다운로드.

Durata estimată de execuție este de 21 de luni, din care cinci sunt alocate proiectării. Benzile de circulație vor avea trei metri lățime fiecare, cu un acostament de un metru pe ambele sensuri Download the lego movie 2 subtitles. Pentru siguranța circulației s-au prevăzut și 2,5 km liniari de parapeți metalici, iar la intersecția cu DN6 se va amenaja un sens giratoriu, care va include și accesul existent spre Dudeștii Noi Turbulent 50-year.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments