Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Distanța fizică nu este obligatorie și nici masca nu se poartă pe motiv că nu s-a dovedit eficiența ei

Suedia este o țară cu o abordare specială în pandemia de coronavirus. Încă de la început nu a adoptat măsuri foarte stricte și a cochetat cu ideea de imunizare de grup. Distanța fizică nu este obligatorie și nici masca nu se poartă pe motiv că nu s-a dovedit eficiența ei. Copiii merg la școală normal, într-o țară normală

Distanța fizică nu este obligatorie și nici masca nu se poartă pe motiv că nu s-a dovedit eficiența ei

Constantin Drăgan, profesor în Suedia, a povestit la Digi24 cum a procedat țara nordică în cazul școlilor, în condițiile în care decizia autorităților române ca anul de învățământ 2020-2021 să înceapă la 14 septembrie stârnește deja controverse.

Distanța fizică nu este obligatorie și nici masca nu se poartă pe motiv că nu s-a dovedit eficiența ei

„În Suedia școlile nu au fost închise niciodată, nu s-a făcut nicio formare specială cu profesorii. Rezultatele au fost, zic autoritățile, foarte bune, la modul în care nu s-a dovedit că în rândul elevilor sau profesorilor ar fi mai multe cazuri de corona decât în restul societății. Suedezii s-au felicitat în permanență pentru această abordare, spunând că un copil trebuie să fie la școală, pentru că școala acasă nu poate să fie eficientă sub nicio formă, cel puțin nu pentru copiii care au sub 18-19 ani. Deci, practic, în Suedia nu s-a închis niciodată școala, lucrurile au mers chiar bine. Poate că în primele două-trei săptămâni au fost destul de mulți absenți, după care totul a decurs absolut normal”, a relatat Constantin Drăgan.

O răceală ”cu două cocoașe”, spune Nelu Tătaru. Suntem considerați niște imbecili de către ”Unica Sursă Oficială”

Copiii nu păstrează distanța socială, asta este o poveste, pentru că nu le pasă foarte mult de corona, li se pare că nu li se poate întâmpla nimic și deocamdată, cel puțin parțial, din câte se vede, au cam avut dreptate”, a mai spus Constantin Drăgan.

„Nu au avut probleme în școlile suedeze. Școala suedeză reîncepe acum, pe data de 17 august, la fel ca înainte, ba mai mult, și liceele, care până acum stăteau acasă, vor veni la școală. Deci, practic, nimic nu s-a schimbat, se reia un an școlar așa cum s-a încheiat, ba încă cu și mai mulți elevi în clasă”, a completat românul.

Ce-i drept, numărul cazurilor de corona în Suedia a scăzut enorm în ultimele săptămâni, așa că autoritățile, deocamdată, cel puțin, se felicită, a spus Constantin Drăgan.

Iertăm violatorii și pedofilii și îi arestăm pe cei care tușesc. Ce se întâmplă cu noi? Guvernul a contestat la CCR legea care înăsprește pedepsele pentru infracțiunile de pedofilie și viol

În școli nu au apărut focare majore. „Sigur că din când în când, un profesor s-a mai îmbolnăvit, dar nu mai mult decât un inginer sau decât un economist, de-asta autoritățile se felicită pentru că nu au ținut elevii acasă. Un elev care stă acasă, mai ales de vârstă preșcolară, îmseamnă automat și un părinte care stă acasă și acel părinte ar putea să lucreze într-un spital sau în transporturi sau undeva unde este important. A fost unul dintre motivele pragmatice pentru care suedezii au spus nu, nu, nu, școlile continuă, dacă vor fi probleme mari, vom rediscuta aceste măsuri, dar deocamdată, atât timp cât nu vedem că am păți ceva lăsând elevii la școală, îi lăsăm acolo, pentru că elevii oricum, și dacă nu merg la școală, se vor întâlni undeva. Deci, faptul că se diminuează contactele sociale pentru niște elevi care oricum se vor întâlni să se joace, să discute, este o poveste, spun suedezii” – a explicat Constantin Drăgan.

Carmen Holban: “Școala trebuie să se facă în școală!”

Nici regulile sanitare din școli nu s-au schimbat prea mult odată cu pandemia, susține profesorul de origine română. „Da, elevii sunt încurajați să păstreze distanța socială, dar clasele nu s-au diminuat. Într-o clasă medie în Suedia sunt în jur de 22-25 de elevi, dar poate să ajungă până la 30. Sunt invitați să se spele cât mai des pe mâini, iar dacă sunt răciți, dacă au orice simptom – să stea acasă” – a arătat profesorul.

„De altfel, a adăugat el, autoritățile suedeze nu cred nici în măști. Ei spun că nu există dovezi științifice clare cum că măștile ar împiedica răspândirea virusului. Se uită la țările care le folosesc și spun: domnule, nu ni se pare că au dat rezultate spectaculoase faptul că poartă măști, ia uite, în Germania cresc, în Franța cresc, peste tot cresc cazurile și ei poartă măști. Noi îi încurajăm pe oameni ca dacă au orice simptom, nu să-și pună masca pe față și să iasă în oraș, ci să stea liniștiți acasă”, a relatat Constantin Drăgan, miercuri seara, la Digi24.

Iertăm violatorii și pedofilii și îi arestăm pe cei care tușesc. Ce se întâmplă cu noi? Guvernul a contestat la CCR legea care înăsprește pedepsele pentru infracțiunile de pedofilie și viol

O răceală ”cu două cocoașe”, spune Nelu Tătaru. Suntem considerați niște imbecili de către ”Unica Sursă Oficială”

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!

Alo, jurnaliști de ciulama, după ce se termină arestul instaurat cu ajutorul vostru, veți scrie și despre cauzele adevăratelor decese?

Experimentul Stanford și măsurile COVID- asemănări uluitoare. Valoarea omului III

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

Povestea incredibilă a unei femei internată forțat. ”Astronauții” au ridicat-o la 2 noaptea

COVID 19: Un film prost de care și-a dat seama toată lumea

Scrisoare către Prim-ministrul României: ”Când ni se va permite să ieșim din case vom fi atât de săraci și de proști încât nu vom avea de ce să mai facem asta!”

Politicienii știu. Lider PSD: „Coronavirusul nu există!”

”Cel mai nociv proiect de lege – măsuri abominabile în legea carantinei”. Senatorul Titus Corlățean a declarat că nu poate accepta lipsirea de libertate a românilor

Înțelege culisele Americii și vei înțelege lumea din spatele mascaradei covid

Avem copia în variantă scurtă – adevărul despre covid! Documentarul video cu omul care a avut curaj să spună adevărul, a fost șters.

Iulian Capsali: ”Opriți Genocidul! Orice blocare a societății de către demenții de la putere …este criminală”

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Cercetător renumit: ”Autopsia este fundamentală”

GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate

Anti-socializare – Desființarea învățământului tradițional- ”Profesor în Online”. Sunteți de acord să puneți mască educației?

Mircea Badea, despre controlul maselor, declanșarea unor experimente, forța brută și pușcăria

Cât de prost să fii ca să vorbești despre măști!? Atât cât trebuie

Dr. Buttar: ”nimeni nu a putut arăta măcar un singur deces determinat de acest virus conform metodologiei adecvate”

Demascare: Coronazeus sau planul ”fricii”. S-au scurs informații de la Cancelarul Sebastian Kurz

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie

Dr. Rashid Buttar afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”

Luați paracetamol și ieșiți la soare – asta distruge orice virus

Dr. Annie Bukacek: ”Medicii sunt instruiți să scrie Covid 19, indiferent de boală…” Dezvăluiri uluitoare!!!

Epidemiolog renumit către Angela Merkel: ”numărul deceselor Covid este fals, acest coronavirus este mult mai slab decât SARS și MERS

Josef Mengele făcea „selecția”- cine era reținut pentru muncă și cine era trimis direct în camerele de gazare

M.J. Ryan: ”Să intrăm în case, să-i îndepărtăm și să-i izolăm”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share