Fetița dispărută vineri este căutată cu două drone și un elicopter. Mobilizare generală

UPDATE ora 18.03: Cetățeanul olandez nu a fost lăsat să treacă granița dar nu există dovezi că acesta ar fi implicat în rapirea fetei.

UPDATE ora 17.44: Din surse neoficiale se pare ca ieri fata a fost căutată în acest loc, dar fără a fi găsită.

UPDATE ora 17.00: Referitor la fetita de 11 ani, din Gura Sutii, va comunicam faptul ca din pacate fetita a fost gasita decedată pe un câmp de pe raza comunei Produlești. Aceasta prezinta urme de violenta. In acest moment politistii au un cerc de suspecti. Mai multe detalii vor fi oferite la ora 19.00. la sediul I.P.J Dambovita, unde va avea loc o conferinta de presa sustinuta de seful IPJ Dambovita si procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita. (IPJ Dâmbovița)

UPDATE ora 16.30: Se pare că minora dispărută a fost găsită decedată pe câmpul din zona satului Cătunu, la ieșirea din comuna Gura Șuții. Politia are un suspect de cetatenie olandeza. Acesta a fost dus la audieri. spun surse neconfirmate din cadrul IPJ Dâmbovița.

Vom reveni!


Știrea inițială

Să ajutăm și noi! Semnalmente: Fetița dispărută vineri, FERARIU MIHAELA-ADRIANA era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri, pantofi sport de culoare neagră cu roșu. Mihaela Adriana are 11 ani, 1,50 m înălțime, aproximativ 45 de kilograme greutate, ochi căprui, păr lung, castaniu.

Fetița dispărută

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a minorei din localitatea Gura Șuții, care vineri, 20 septembrie, nu a mai revenit la domiciliu. Se pare că fata a dispărut în drumul de la școală către casă.

Mihaela-Adriana Ferariu – Fetița dispărută

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița încă desfășoară activități de căutare a minorei. Sunt angrenați aproximativ 200 de polițiști, sunt folosiți câinii de urmă și zona satului este survolată de un elicopter alternativ cu 2 drone. Până la acest moment, nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni, însă nu este exclusa nicio varianta.

Mobilizarea este generală și se efectuează căutări atât în comuna Gura-Șuții cât și în satele învecinate. Sunt folosite toate forțele si mijloacele pentru a găsi minora. La activitățile de căutare participă și efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și voluntari.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share