Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Inaugurarea salonului din Maternitatea Bega

În cursul lunii  noiembrie cluburile Rotaract și Leo din Timișoara, au reușit un nou  proiect de o mare încărcătură emoțională și anume renovarea unui salon din cadrul Maternității Bega.

Fondurile au fost strânse de către cluburi prin eforturile depuse în proiectul comun ” VINo și încălzește un suflet „ și în proiectul ” Turneul Primăverii „. În primul proiect menționat, membrii acestor cluburi de voluntariat au participat pe tot parcursul lunii decembrie în cadrul târgului de Crăciun organizat în Timișoara , cu o căsuța de lemn în care vindeau vin fiert, urmând ca toate fondurile să fie direcționate către Maternitate . În cel de-al doilea proiect, Turneul primăverii, am organizat o competiție sportivă între firme, în care am urmărit atât legarea prieteniilor noi, spiritul de echipă si colegialitate , competitivitatea cât și strângerea de fonduri în vederea realizării proiectului nostru din maternitatea Bega . Dorim să mulțumim pe această cale firmelor care au fost un sprijin pentru noi și fără de care noi nu am mai fi anunțat astăzi reușita proiectului : BRD Timișoara, Delphi, Hidrotim, Continental, SSI .

Ziua de azi marchează finalul proiectului nostru de renovare a salonului , dar și începutul unor noi povești pline de bucurie și fericire în acest salon .

În cele din urmă, cu emoție în inimă, dorim să mulțumim tuturor persoanelor care au contribuit la reușita acestui proiect, tuturor celor care ne-au sprijinit, care ne-au încurajat când ne pierdeam încrederea și celor care au crezut în noi necondiționat . Vă mulțumim și vă promitem că fiecare gest pe care l-ați făcut și fiecare gând bun pe care l-ați trimis pentru acest salon se află în buchetul nostru de emoții și bucurii, pe care azi îl lăsam în noul salon din Maternitatea Bega pentru viitoarele mămici, ale căror bebeluși vor vedea primele raze de lumină în acest salon.

 

Stejarel Ionescu

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share