Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Iosefina Pascal: ”La pușcărie cu medicii criminali! Demisia, Arafat, la pușcărie!”

 Una dintre prezențele remarcabile de la protestul de ieri, din Piața Victoriei, a fost Iosefina Pascal, cunoscuta activistă pentru democrație și vlogger de succes, scrie sputnik.md.

De la tribuna manifestației, Iosefina Pascal a făcut o declarație scurtă, dar extrem de dură, având două teme asumate: ”CU LUMINĂ VOM ÎNVINGE ÎNTUNERICUL PLANDEMIEI!” și ”LA PUȘCĂRIE CU MEDICII CRIMINALI!”

”Azi am dat o lecție nu doar celor care ne-au pângărit biserica ieri, ci și celor din HORECA, organizatorilor de evenimente, așa se face un eveniment cu mii de oameni, un eveniment demn, la care îndemnăm la libertate, la respectarea și recunoașterea drepturilor omului”, a spus Iosefina Pascal.

Tânăra activistă le-a spus celor prezenți ce înseamnă participarea lor acolo, spre deosebire cei care rămân inactivi: ”Sunteți oameni liberi, ei sunt captivi!”.

Trecând la tema problemelor grave din sistemul medical, Iosefina Pascal a făcut o afirmație incendiară: ”De 30 de ani, românii sunt măcelăriți”.

Citește și:

Diana Șoșoacă: Poporul UNIT nu poate fi învins! Ieșiți în toată țara!

Iosefina a venit și cu un panou, pe care a scris câteva cuvinte cheie: ”#Piatra Neamț, #Balș, #ATI COVID”.

”Am venit cu un panou: cel mai recent măcel fiind cel de la ATI Covid. Nu știm câți români au fost omorâți de cei care ar trebui să ne salveze”, a declarat în Piața Victoriei Iosefina Pascal, subliniind – ”Medicii criminali sunt răul suprem. Criminalii!”.

Întreaga piață a răsunat de strigătele ”Criminalii! Criminalii”, iar Iosefina a trecut imediat la tema Arafat, readucând în prim plan cazul Colectiv.

”Nu știu câți dintre dumneavoastră ați ieșit în stradă la Colectiv – eu am fost, am mers la Marșul Tăcerii cu o lumânare în mână pentru victimele de la Colectiv”, a spus Iosefina, subliniind că au trecut 6 ani, ”nu am aflat nimic, Arafat e pe funcție, cel care trebuia să intervină, să nu lase să se întâmple acea nenorocire. La Balș, la Piatra Neamț, la Colectiv”.

Iosefina Pascal a dat din nou semnalul pieței: ”Demisia, Arafat, la pușcărie!”.

Mesajul final a avut o semnificație cu totul aparte – și este unul al speranței:

”Așa cum această lumânare e pentru a ne cinsti morții, oamenii care nu au avut șansa să fie salvați, acesta este simbolul speranței care ne va călăuzi de acum încolo – iar în noaptea de Înviere vom lua lumină și vom distruge întunericul cu Lumină!”,  a încheiat Iosefina Pascal.

Evident emoționată de cele trăite în Piața Victorie, tânăra activistă a transmis, într-o postare nocturnă, recunoștința pentru cei ce au participat: ”Vă mulțumesc, oameni extraordinari! Mulțumesc și organizatorilor! Mulțumesc celor care au mobilizat oamenii în tot acest an și au ținut flacăra speranței vie!”.

Sursa: https://ro.sputnik.md/

Citește și:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share