27/01/2021

Misiuni ale jandarmilor timișoreni la sfârșit de săptămână

Efective de jandarmi din Gruparea Mobilă Timişoara au fost angrenate în misiuni de ordine publică în acest sfârșit de săptămână.

Pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică în zona de competență, au fost organizate acțiuni în cooperare cu inspectoratele județene de jandarmerie și de poliție, cu Serviciul pentru Imigrări al Județului Timiș și au fost constituite echipaje de intervenție. Au fost, de asemenea, organizate acţiuni în colaborare cu Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Timiș pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională sau penală în domeniul piscicol.

Pe timpul misiunilor desfășurate au fost aplicate 34 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind în cuantum de 3800 lei. Faptele pentru care s-au aplicat sancțiuni au fost cele de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, fapte ce constituie contravenții în domeniul piscicol și cele de nerespectare a măsurilor stabilite pe timpul stării de alertă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share