31/10/2020

Prefectul de Timiș s-a întâlnit cu managerii spitalelor și conducerea DSP

Prefectul județului Timiș, doamna Liliana Oneț, a avut, astăzi întâlnire cu managerii  spitalelor publice și private din județul Timiș, dar și cu conducerea Direcției de Sănătate Publică.

Întâlnirea a avut ca scop stabilirea unui Plan strategic unitar de acțiune la nivelul spitalelor,  în cazul  creșterii numărului de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus în județul nostru.

S-a decis formarea unei echipe de lucru  din care fac parte reprezentati ai spitalelor și ai Direcției de Sănătate Publică care să pună la punct acest Plan strategic unitar pe scenariile de evoluție a coroavirusului.

În cadrul întâlnirii s-au mai discutat și alte aspecte legate de aprovizionarea spitalelor cu materiale sanitare, materiale de protecție, inclusiv dezinfectanți, respectiv de modul de organizare a fiecărui spital în funcție de evoluția numărului de cazuri de îmbolnăviri.

Acestă întâlnire a fost organizată în scopul pregătirii sistemului sanitar din județul nostru, în cazul nedorit al evoluției numărului de îmbolnăviri, cu precizarea că la ora această nu se înregistrează noi cazuri în Timiș.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share