27/10/2020

Punerea în legalitate a unor locuințe din cartierul Kuncz

Sub coordonarea prefectului de Timiș, Liliana Oneț,la sediul Prefecturii  a avut loc ședința Grupului de Lucru pentru discutarea problemelor legate de actele de proprietate ale cetățenilor români de etnie romă din județul Timiș, constituit prin ordinul prefectului nr.125/12.02.2020.

La ședință au participat reprezentanți ai Primăriei Municipiului Timișoara, Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Timiș, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, ai Inspectoratului Județean în Construcții Timiș.

Problema punerii în legalitate a locuințelor din cartierul Kuncz, aflată de mult timp în discuție, a reprezentat principala temă abordată în cadrul acestei întruniri de lucru.

Prefectul a solicitat identificarea unei soluții viabile pentru rezolvarea situației celor 179 de gospodării din perimetrul străzilor Aviatorilor, Torac și Zefirului.

În cadrul ședinței, s-a stabilit un plan de măsuri asumat de instituțiile participante, plan care presupune mai multe etape pentru rezolvarea acestei probleme.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share