30/10/2020

PRO ROMÂNIA Hunedoara la start pentru alegerile locale

Liderii județeni ai PRO ROMÂNIA Hunedoara susțin lucru în echipă și au dat la Petroșani startul pentru alegerile locale. 

Pro România și-a anunțat  în cadrul unei conferințe de presă, candidatul la fotoliul de primar al municipiului Petroșani,  în persoana lui Francisc Gerschner.

La aceasta au participat liderii județeni Emil Rîșteiu, Dorin Gligor și deputatul Sorin  Marica.

Acesta, ca și candidatul partidului la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara , Dacian Ciodaru, au făcut parte din PSD pentru mulți ani. A trecut la Pro România după ce, spune dumnealui, nu a mai rezonat cu noua politică a partidului.

”Am colaborat în decursul multor ani cu prietenul meu, cel pe care astăzi î-l susținem în cursa electorală. Este un om de calitate, profesionist și de cite ori a spus că face  ceva, s-a ținut de cuvânt. Este un om de echipă și a demostrat că, oricât de dificilă, ar fi o competiție  a reușit să puncteze rezultate remarcabile. Nu îi ultimul rând țin să le mulțumesc și colegilor mei  din organizația locală Petroșani, Ștefan Crăciunescu, Cristi Doroțan, Adi Zvîncă, Daniel Drăghici, Monica Boko” a ținut să spună în plenul conferinței, președintele organizației municipal Petroșani- Pro România, Mariana Ghioc.

”Am decis să fac pasul alături de o echipă mică. Pro România este o echipă mică, dar poate să fie o echipă care face multe lucruri mari. Lucrurile mici cresc prin unire și lucrurile mari se prăbușesc prin dezbinare. Încercăm să facem ceva pentru acest oraș și pentru oamenii care trăiesc aici. Nu are voie Petroșaniul să moară, și pentru asta vom elabora o strategie pe termen mediu și lung”, a declarat Francisc Gerschner.  Liderii județeni ai PRO  România au condamnat modul în care s-a condus județul Hunedoara .  ”Pentru că am spus de echipă, atunci când am condus județul Hunedoara , am făcut apeluri publice , că județul are de pierdut, datorită unei politici de tip administrator ” jupân”, care nu  poate aduce perfomanță în nivelul de dezvoltare al județului . Am văzut, că recent ,  după câțiva ani, acest punct de vedere , e reluat. Am deciz să ader acum doi ani la construcția unui nou partid , numit Pro România, care să aducă un pic mai bine  în viețile noastre , ale hunedorenilor  și sunt convins  așa cum partidul este condus  de Victor Ponta, în viața românilor. ”a declarat și Dorin Gligor. Echipa de la Petroșani își dorește, și este ferm convinsă, că va avea, după alegerile locale și  cinci consilieri locali la Petroșani, și chiar dacă nu vo foarte  importantă, pentru că echipa PRO România își dorește  să fie un arbitru al lucrurilor bine făcute. ”Vorbele se vor transforma și fapte. Tot ceea ce vom scoate pe gură,  se va realiza prin fapte ” a concluzionat și  Dacian Ciodaru. 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share