20/09/2021

Shopping City Deva

04-deva-shoppingLa începutul acestui an la Deva a început construcţia celui mai modern mall din Judeţul Hunedoara, care se va chema Shopping City Deva.

Noul mall va veni cu o  generoasă ofertă de cumpărături şi distracţie pentru zona de vest judeţului. Acesta îşi va deschide oficial porţile pe data de 24 septembrie 2015, începând cu ora 10:00. Cu ocazia lansării, hunedorenii vor beneficia de oferte speciale pregătite de magazine, dar şi de evenimente festive.
Acest moment marchează finalizarea lucrărilor la extensia mall-ului Shopping City Deva, situat pe Calea Zarandului, nr. 87 (aflat pe aceeaşi platformă cu Praktiker şi Metro). Prin acest proiect, Shopping City Deva devine un mall dominant regional. În urma investiţiei de 14 milioane de euro, suprafaţa existentă a fost dezvoltată cu 11.000 de metri pătraţi, întregul complex comercial ce cuprinde Metro, Praktiker şi Auchan, ajungând astfel la o suprafaţă totală închiriabilă de 54.000 mp.
Shopping City Deva aduce, în premieră, branduri de îmbrăcăminte şi încălţăminte de renume internaţional, precum H&M, C&A sau Deichmann. În plus, centrul comercial oferă o zonă nouă de servicii şi pune la dispoziţia clienţilor săi cea mai extinsă şi variată ofertă de divertisment din zonă.
Una dintre cele mai importante zone de petrecere a timpului liber este cinematograful multiplex operat de Cinema City, dotat cu ultima tehnologie 3D, care va avea şase săli de proiecţie şi care va atrage atât locuitorii municipiului Deva, cât şi pe cei din oraşele învecinate, fiind singurul cinematograf din judeţul Hunedoara. În plus, vizitatorii se vor putea bucura de acces la bowling, biliard, cazino, o zonă de distracţie pentru copii, precum şi un food court cu restaurante pentru toate gusturile, fast-food-uri şi cafenele. Mai mult, Shopping City Deva va suplimenta şi numărul de locuri de parcare şi va pune la dispoziţia vizitatorilor 1.700 de locuri.

 

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share