24/10/2020

Targoviste are un nou INVINGATOR! Florin Raduta a castigat X FACTOR

14512561616d555421

 

“Vreau doar să mulţumesc oamenilor care au votat şi lui Ştefan Bănică pentru faptul că m-a ajutat să ajuns aici. Cred că toţi cei care au participat la X Factor sunt unii dintre cei mai buni artişti ai României”, a reuşit să spună Florin Răduţă, cu ochii în lacrimi.

Florin Răduţă a luptat până în ultima secundă, fiind la duelul final alături de Xenia Chitoroagă, a reuşit să cucerească publicul şi castigat premiul de 100.000 de euro de la X Factor. În finala X Factor au mai participat Bravissimo şi B52, grupurile antrenate de Horia Brenciu, dar acestea au ieşit din concurs după prima parte a galei finale, în urma voturilor publicului.

Cine este Florin Răduţă?

A avut curajul să vină în faţa tuturor la preselecţii, şi-a spus povestea şi şi-a deschis sufletul, iar asta i-a schimbat viaţa. După câteva luni în care a muncit, şi-a şlefuit talentul şi a lucrat împreună cu cei mai buni artişti din România, Florin Răduţă a câştigat al cincilea sezon X Factor.

Are 20 de ani, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar şi nu a studiat nici măcar o oră de canto înainte să vină la preselecţiile X Factor. Primele lecţii de muzică le-a luat de la antrenorul său, Ştefan Bănică, şi de la profesorii de canto care se ocupă de concurenţii X Factor. Cu toate astea, a reuşit să uimească juriul din prima secundă.

Florin Răduţă a rămas fără ambii părinţi la vârsta de un an, când aceştia au divorţat. Rămas în grija bunicii, o femeie simplă cu posibilităţi reduse, Tânărul nu şi-a urmat talentul şi a încercat să-şi ajute familia. La 18 ani a plecat în Anglia unde a lucrat ca şi ospătar, dar nu a stat foarte mult. S-a întors în România şi încearcă să-ţi urmeze visul. Ajuns la 20 de ani, solistul nu este la prima experienţă în cadrul unui talent-show.

img

A întors scaunele si la Vocea României

Florin Răduţă a fost concurent şi la Vocea României. În cadrul celui de-al patrulea sezon al show-ului difuzat de Pro Tv, tânărul din Târgovişte întorcea toate cele patru scaune ale antrenorilor. Nu a fost uşor pentru că audiţia pe nevăzute câştigătoare a venit abia după cea de-a treia încercare. În prima ediţie tânărul nu a trecut de prima etapă, în cel de-al doilea sezon, scaunele nu s-au întors, doar interpretarea piesei “When a man loves a woman” din cadrul audiţiilor din 2014 reuşind să se ridice la înălţimea aşteptărilor celor patru antrenori, scrie xfactor.a1.ro.

foto: Antena 1

Distribuie acest articol Oficial Media
Share