Manifestul Pro România 2020-2024 va duce la dezvoltarea României

”Eu sunt la Pro România şi numai la Pro România o să fiu, şi mă bazez doar pe Pro România. Dacă m-aş baza pe altcineva ar însemna să fac de fiecare dată aceeaşi greşeală. Mai departe vă rog să vă bazaţi doar pe dumneavoastră în bătălia electorală care urmează, doar pe dumneavoastră. Suntem Pro România, ne batem pentru candidaţii Pro România“, a declarat, ieri, Victor Ponta”.

Victor Ponta a lansat, ieri, la Convenţia anuală, Manifestul Pro România 2020-2024, care propune o serie de măsuri prioritare care să ajute la dezvoltarea României.
Documentul propune schimbarea sistemului fiscal prin trecerea la o impozitare diferenţiată, progresivă, a salariilor şi pensiilor mari, precum şi uniformizarea cotei la alimente cu cea de la serviciile de turism, respectiv TVA 5%.
O altă măsură vizează o reforma administrativă – reducerea numărului de judeţe de la 41 la 15, reducerea numărului de unităţi administrativ teritoriale de la 3.300 la maxim 1.500 şi a numărului de parlamentari la maximum 300 – 200 deputaţi şi 100 senatori.
Totodată, el a adăugat că Pro România susţine şi o reformă în salarii, mai exact introducerea salariului minim european în forma propusă de Parlamentul European.
„După cum vedeţi, cred că sunt cel mai vocal pe zona de sănătate la ceea ce face PNL greşit. La fel, avem în manifestul de azi nişte idei şi proiecte legate de fiscalitate, legate de administraţie. Dacă vrea să le sprijine şi PSD, după ce îşi rezolvă problemele interne, ar fi foarte bine“, a  mmai transmis  liderul Pro România.

”Noi, la PRO România, suntem pregătiți oricând pentru alegeri. Desigur că ne-am fi dorit alegeri în două tururi, dar era de așteptat ca PNL și PSD să încerce să anihileze amenințarea electorală dinspre USR, respectiv PRO România. Ne pregătim pentru alegeri locale și parlamentar în iunie. Ținta este să luăm peste 5% și la parlamentare, și în consiliile locale și județene”, a declarat și deputatul  hunedorean Sorin Marica.

 

Pro România va avea candidați proprii în toate localitățile importante ale țării și se dorește totuși realizarea unei Stângi Unite care să zdrobească  Dreapta și partidele ei.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share