04/12/2021

Nesimţirea nepăsării tronează pe litoralul românesc

DNA-ul ar trebui să intre în forţă pe litoralul românesc, pentru a lua la puricat toţi propietarii de hoteluri şi a vedea gradul de mizerie ce tronează peste tot.
Nesimţirea şi nepăsarea faţă de cel bolnav dăinuie prin hotelurile de pe litorarul romnesc. Nimic nu mai poate sta în calea unor jigodii şi a unor terchea-berchea, care conduc SIF+urile şi care s-au făcut stăpâni-aristocraţi, dar de fapt fură de la gura bolnavului, fură din buzunarul lui ultimul leuţ, neoferindu-i bietului bolnav decât nervi, decât inconfort, iar omul în loc să se întoarcă acasă sănătos, se întoarce cu o boală în plus, cea de nervi.
Acelaşi lucru se întâmplă peste tot în statiunile de pe litoral. Hotelurile care arată precum nişte grajduri de vite, sau cocini de porci, care nu au văzut de 26 ani nici o îmbunătăţire, au pretenţia la stele, la grad de confort.
Este mult mai plăcut să dormi într-o căpiţă de fân, într-un pod cu paie şi să te speli într-un pârâu, sau chiar în curte într-un lighean decât în mirosurile imposibile de suportat din băile hotelurilor precum Hora, Cerna, Balada, şi restul din staţiunile româneşti de la Mangalia şi până la Constanţa.
Băile sunt pline de igrasie, duşurile curg prin toate orificiile şi ale robinetelor dar şi a faianţei sau gresiei.
La fel arată şi faleza, la fel arată şi trotuarele. Nepăsarea primarilor şi a Consiliului Judeţean Constanţa ar putea da de gândit că e nevoie de împrospătare pentru asta e nevoie de o maşină de gunoi care să facă puţină curăţenie pentru a aduna excrementele ce au inundat litoralul românesc şi a face puţină curăţenie şi dezinfecţie.

Stejarel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share